nieuws 24 september 2020

Medewerker aan het woord: Robert

Samen met Barth Installatietechniek hebben wij in januari Next Schoorsteensystemen uit ’s Gravendeel, overgenomen. Robert Glinski verzorgt sindsdien naast zijn werkzaamheden bij BMN De Klerk de calculaties voor Next.

“Na de overname van Next is aan mij gevraagd om de calculaties te maken voor de offerteaanvragen die zij ontvangen voor het leveren van hun producten. Next heeft een groot klantenbestand. Ze zijn al lange tijd een bekende partij in de bouwwereld. Het prefab schoorsteensysteem van Next levert voordelen op die zowel tijd als geld besparen, bij een kwalitatief zeer goed product. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zij in de markt breed worden gedragen: ik heb er veel werk aan!”

Innovatief
Met het Next schoorsteensysteem wordt lekkage, loodveroudering en zwaargewicht in één keer opgelost. De unieke anti-lekbak onderscheidt Next van andere leveranciers. Door de overname van Next Schoorsteensystemen, samen met Barth Installatietechniek, zijn onze krachten gebundeld. Het schoorsteenbedrijf heeft nieuw leven ingeblazen gekregen: Next is verder uitgegroeid tot een innovatieve speler voor duurzame prefab schoorsteensystemen, zowel voor de nieuwbouw als de renovatiemarkt.

Toekomst
Barth Installatietechniek zorgt voor installatie, service en onderhoud van technische installaties, wij, als BMN De Klerk werken aan onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Deze bundeling van krachten is voor Next Schoorsteensystemen een sterke aanvulling. Met de kennis en kunde van Barth en BMN De Klerk focust Next zich nog meer op de mogelijkheden voor de toekomst van de bouw. Zo wordt er bijvoorbeeld onderzocht hoe warmtepompen geïntegreerd kunnen worden in de schoorsteensystemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM