nieuws 9 januari 2020

Overname Next Schoorsteensystemen

Samen met Barth Installatietechniek uit ’s-Gravendeel heeft BMN de Klerk het bestaande Next Schoorsteensystemen overgenomen. Door bundeling van krachten willen beide bedrijven het schoorsteenbedrijf nieuw leven inblazen en het laten uitgroeien tot een innovatieve speler voor prefab schoorsteensystemen.

‘Niet alleen gaan we Next Schoorsteensystemen nieuw leven inblazen, ook is het een mooie aanvulling op onze eigen bedrijfsactiviteiten. Waar Barth Installatietechniek zorgt voor installatie, service en onderhoud van technische installaties en BMN de Klerk werkt aan onderhoud en verduurzaming van vastgoed, is deze tak met schoorsteensystemen een welkome aanvulling,’ vertelt Peter.

Hij legt uit: ‘Next Schoorsteensystemen, gevestigd in ’s-Gravendeel maakt prefab schoorstenen en is een waardevolle toeleverancier voor de bouw, met name voor de renovatiemarkt. Met lichtgewicht schoorstenen die gemakkelijk op de daken te plaatsen zijn. In dit product zien Arie Barth van Barth Installatietechniek en ik mogelijkheden voor de toekomst van onze branche. Gezamenlijk willen we mogelijkheden onderzoeken om waterpompen te plaatsen in de schoorsteensystemen. Een oplossing die de geluidsoverlast van de warmtepomp vermindert en het visuele plaatje aantrekkelijk houdt. De warmtepomp wordt namelijk “verstopt” in de schoorsteen en niet opzichtelijk op de gevel gemonteerd.

Daarbij heeft Next Schoorsteensystemen nog een dependance waar kunststofkozijnen worden geleverd. Peter: ‘Ook dat onderdeel gaan wij oppakken. Er bestaan maar weinig leveranciers in de Hoeksche Waard op het gebied van kunststofkozijnen, dus biedt de overname ons mogelijkheden voor de toekomst van Novafront in de Hoeksche Waard. Met een kleine 15 man personeel die er kan blijven werken dragen we tevens bij aan een stukje werkgelegenheid. Met elkaar creëren we zo een innovatieve duurzame oplossing die in 2020 verder vorm zal krijgen.’

Houd onze site in de gaten voor de ontwikkelingen of kijk voor meer informatie alvast op: nextschoorstenen.nl 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM