Projecten Woningbouw

De Rijswijkse Bron te Rijswijk

"Het is een bron van rust"

RIJSWIJK – Tussen de Nieuwstraat en De Geer verrijst in Rijswijk (NB) binnenkort een nieuwe buurt, genaamd De Rijswijkse Bron. Het plan bestaat uit de nieuwbouw van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, een vrije kavel en een vrijstaande woning.

Ruimte en rust
“De Rijswijkse Bron kenmerkt zich door de ruimte en het dorpse karakter. Het is een bron van rust. Ook is er sprake van veel variatie. Zo is er voor ieder wat wils, van vrijstaand wonen tot een ruime eengezinswoning. Een ideale plek, dichtbij water, natuur en dagelijkse voorzieningen,” aldus Tim Mulders van Hofstede Makelaardij.

BMN
De Rijswijkse Bron is een project van BMN Projectontwikkeling BV. Op de bouwlocatie was vroeger autogarage Bron gevestigd. Bouwmaatschappij Midden Nederland BV, afgekort BMN, gaat de woningen bouwen. Het bouwbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam heeft ervaring in de realisatie van woningbouwprojecten.

Woningen
De bestaande, vrijstaande, woning aan de Nieuwstraat wordt helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd. “De woning krijgt een schitterende facelift, strak en modern. Ernaast ligt een vrije kavel. Daarop kunnen geïnteresseerde kopers een woning geheel naar eigen wens zelf laten ontwerpen en bouwen. Aan De Geer realiseert BMN twee twee-onder-een-kapwoningen en een rij van vier ruime eengezinswoningen. Alle woningen hebben een grote tuin en er is voldoende parkeergelegenheid,” zegt Peter Huizer, directeur van BMN.

Meer informatie
Heeft u interesse in een mooie woning op deze karakteristieke plek? Neem u dan contact op met Hofstede Makelaardij Werkendam, telefoonnummer 0183-505124. De makelaar verstrekt u graag meer informatie over alle mogelijkheden en interessante verkoopprijzen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM