19 september 2023

Bedrijfsunits aan de Geulweg

In een nieuwe opdracht voor ontwikkelaar BPI Vastgoed, werken wij aan de Geulweg in Papendrecht aan zestien bedrijfsunits, verdeeld over twee blokken. Mathijs de Boon vertelt over de stand van zaken bij dit mooie project.

Matthijs: “Voorheen was op deze locatie een bakkerij en later een autoschadeherstelbedrijf gevestigd. Na de sloop van het bestaande opstal en het bouwrijp maken van de grond zijn wij aan de slag gegaan.”

Ephyra

“De bouwwerkzaamheden zijn gestart met het benodigde heiwerk, het grondwerk de fundering en het plaatsen van de staalconstructie en prefab betonvloeren en -wanden. Op dit moment worden de gevelplaten geplaatst. Die hebben een prachtige kleur: “Ephyra”, een soort goudgeel. We zijn volop aan het uitvoeren!”

BPI Vastgoed

Dit is alweer de derde samenwerking met BPI Vastgoed. Matthijs: “Daar zijn we erg blij mee. Op dit moment werken we ook al aan het vierde project en het vijfde werk in samenwerking met BPI komt eraan!”

Flexibel & meedenken

Mathijs besluit: “Het leuke aan dit project, is dat we met 16 bedrijfsunits en hierbij meerdere kopers aan verschillende koperswensen kunnen voldoen. Daarmee tonen we onze flexibiliteit en laten we zien dat we graag meedenken met onze opdrachtgevers.” De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal in 2023.

Wilt u meer weten over dit en andere projecten? Kijk dan op onze website.

2231350 BMN de Klerk   content   Overzicht
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM