10 januari 2024

Beter bereikbaar gemeentehuis

In opdracht van de gemeente Papendrecht hebben wij een aanpassing uitgevoerd aan de entree tot het gemeentehuis en Bibliotheek AanZet. De tourniquet is vervangen door een schuifpui. Binnen is een tochtsluis gerealiseerd en op deze tochtsluis is een mosdak aangebracht.

Wij hebben eerder voor de gemeente Papendrecht een grote verbouwing in het gemeentehuis uitgevoerd.

Bibliotheek

We hebben toen anderhalve verdieping omgebouwd tot de nieuwe locatie voor de bibliotheek. Dat zorgde daarna voor een verhoogde bezoekersstroom voor het gemeentehuis. Door de aanpassing van de entree is de bereikbaarheid voor mensen met een beperking enorm verbeterd. Bovendien wordt het energieverbruik teruggebracht.

Partners

Van Es architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. De staalconstructie werd gemaakt door IM Brouwer, het timmerwerk is verzorgd door Stam en S&DH Bouw, en de aluminium puien zijn van De Groot & Visser. Verder heeft Stefan van Muilwijk het schilderwerk voor zijn rekening genomen en is het mosdak aangelegd door De Klerk. Barth Installatietechniek was de installateur voor dit werk. Melle van Dijk heeft als ingehuurd projectleider vanuit de opdrachtgever dit project gecoördineerd.

Wilt u meer informatie over onze projecten? Neem dan contact met ons op of kijk op de projectenpagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM