24 januari 2024

‘BMN De Klerk is een platte en professionele organisatie!’

Benjamin Vos van BPI Vastgoed beantwoord vragen over hun samenwerking met BMN De Klerk. De afgelopen periode hebben wij vier bedrijfsverzamelgebouwen voor de ontwikkelaar uit Barendrecht gebouwd en de start van de bouw van het vijfde bedrijfsverzamelgebouw staat gepland voor maart aanstaande.
Wij werken nu ongeveer twee jaar samen. Naast het bouwen, verzorgen wij ook de kopersbegeleiding!

Het betreft nieuwbouwprojecten in Papendrecht, Zevenbergschen Hoek, Heerle (NB) en Oud-Beijerland. De eerste drie projecten zijn inmiddels opgeleverd, de vierde in Heerle is bijna zover dat de units aan de kopers opgeleverd kunnen worden.

Karakters sluiten aan

BPI Vastgoed is klein en flexibel. Het grote voordeel daarvan is dat zij geen hinder ondervinden van protocollen en stroperige organisatievormen. Wanneer ze investeren in een vastgoedproject, gaan ze er volledig voor. Een werkwijze die goed aansluit bij het karakter van BMN De Klerk.

Waarom is BMN de Klerk een goede partij voor het realiseren van jullie bedrijfsverzamelgebouwen?

Benjamin: “BMN De Klerk is een professionele partij met een platte organisatie. Daardoor vliegen zij de uitvoering ook praktisch aan. Bovendien kunnen zij door die werkwijze een goede aanneemsom afgegeven.”

Hoe is jullie samenwerking tot stand gekomen?

“Een gezamenlijke relatie wees ons op BMN De Klerk als betrouwbare partij, met korte lijnen. Precies zoals wij graag samenwerken!”

Op welke vlakken onderscheid BMN de Klerk zich, wat is hun toegevoegde waarde?

“Het zijn harde werkers, met een goed netwerk van onderaannemers. Ze verstaan allemaal hun vak en door de gestructureerde communicatie worden vragen snel en praktisch opgelost. 

Hebben jullie meer projecten voor samenwerking op de planning staan?

“Wij zijn continu op zoek naar nieuw product en daarbij staat BMN De Klerk bovenaan onze lijst. Wij kijken uit naar een lange samenwerking!”

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en de manier waarop wij samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM