13 juni 2024

BMN De Klerk sluit zich aan bij i_lab

Peter Huizer, directeur van BMN De Klerk, is lid geworden van bedrijvencollectief i_lab. Met deze stap benadrukken wij onze grote regionale betrokkenheid. Het coöperatieve platform richt zich op leren, werken en innoveren. Om jonge mensen met inspiratie, innovatie en kennisdeling voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Dat doen ze vanuit een fysiek centrum op de regionale beroepen- en innovatiecampus in Gorinchem.

Duurzame toekomst

i_lab is een knooppunt in het netwerk van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid in de regio Gorinchem. Wij zien het belang in van ontwikkelen van beroepskennis en vaardigheden die in de toekomst verlangd worden van medewerkers. Samen met andere partners stimuleren we zo krachtig en innovatief regionaal - beroeps - onderwijs.

Bedrijvencollectief

i_lab is opgericht door de gemeente Gorinchem, het onderwijs en het bedrijfsleven. Het bedrijvencollectief functioneert als een coöperatie waarin gezamenlijke inspanningen worden geleverd voor het ontwikkelen van innovatieve en duurzame oplossingen.

Mede-eigenaar

Individuele bedrijven, zoals wij, kunnen mede-eigenaar worden en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van i_lab. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en het bouwen aan een mooie toekomst voor de mensen in deze regio. Wilt u meer informatie over onze initiatieven en samenwerkingen? Neem dan contact met ons op. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM