21 september 2023

BMN De Klerk sponsort Tiendwaert

Zorg- en wooninstelling Tiendwaert heeft een groot digitaal beeldscherm overhandigd gekregen door bemiddeling van stichting ‘Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof’. BMN de Klerk sponsorde mee door de inpassing van het beeldscherm te verzorgen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd het beeldscherm direct uitgeprobeerd.

Afhankelijk

Zorg- en wooninstellingen zijn voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Deze zijn helaas steeds lastiger te vinden. Door de aanschaf van het beeldscherm kunnen beelden en informatie aan de bewoners worden getoond zonder dat daar veel menskracht voor nodig is. Behalve vrijwilligers zijn giften ook zeer welkom voor uitgaven die niet vallen binnen de reguliere verzorging van de gezondheidszorg. Met die reden is de stichting Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof’ opgericht.

Samen bijspringen

Meerdere bedrijven hebben positief gereageerd op het verzoek van de stichting. Zo heeft de kringloopwinkel De Cirkel een mooi bedrag ter beschikking gesteld. Expert Dukel heeft een flinke korting op het beeldscherm en de installatie gegeven en BMN De Klerk heeft de inpassing van het beeldscherm in de kastenwand verzorgd. BMN De Klerk wil meer zijn dan een bouwbedrijf en helpt graag lokale initiatieven.

Onlangs verscheen een bericht over deze gezamenlijke sponsoring in de plaatselijke krant Het Kompas. Het artikel is hier terug te vinden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM