nieuws 26 april 2023

Dubbel jubileum

Jan van de Giessen (48) en Raymon den Haan (43) werden op donderdag 20 april samen aan het werk gezet. Ze waren druk bezig met een verbouwing, toen hun collega Nick zenuwachtig begon te worden. “We moeten om kwart voor vier op de zaak zijn hoor”. Jan begreep niet waarom hij zo liep te stressen tot ze met elkaar het terrein van BMN De Klerk opreden: het stond vol met collega’s en familie. Jan en Raymon zijn 25 jaar in dienst!

Warm gevoel

“Dat was heel mooi om te zien”, zegt Raymon. “Dat daar zoveel collega’s op af zijn gekomen, doet me wel wat.” Jan beaamt dit: “Bijna iedereen was daar! Mijn vrouw, kinderen en moeder stonden er ook tussen. Eén van onze directeuren Peter Huizer - bij wie ze ‘toevallig’ die dag samen moesten werken - gaf een mooie speech.” Raymon: “De loods was versierd, drankjes en hapjes waren aanwezig en we werden verrast met mooie cadeaus. Het was absoluut een gezellige middag!” Beiden geven aan dat de opkomst ook wel wat zegt over de sfeer onderling binnen het bedrijf en een belangrijke reden dat beide mannen 25 jaar bij hetzelfde bedrijf zijn gebleven. Jan: “Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin!” Raymon vult hem aan: “Het gras is bij de buren echt niet altijd groener”. 

Ontwikkelingen

Jan en Raymon zijn allebei echte vakmensen. De timmermannen begonnen op jonge leeftijd al hun carrière bij het bedrijf. Raymon: “Ik was zeventien en was net klaar met school. Eerst was ik via een detacheringsbureau uitgeleend aan BMN en daarna kwam ik in vaste dienst.” Jan: “In het begin was het een stuk kleiner: minder collega’s en minder uitgebreid qua diensten die we aanbieden.” Jan en Raymon maakten door die uitbreiding ook zelf een ontwikkeling door. Raymond werkt bij Novafront nu voornamelijk aan kozijnen en Jan heeft zich op het prefabbetonwerk kunnen gaan storten. Jan: “Peter vroeg of ik dit wilde gaan doen, want ze hadden iemand nodig. Dit is achteraf een hele goede stap geweest! Ik werkte eerst buiten en nu heb ik altijd een mooie werkvloer tot mijn beschikking. Als iets te zwaar is, pak ik nu de kraan in plaats van toch snel maar met de hand.” 

Op zijn plek

Raymon zit ook op zijn plek: “Ik kom vooral bij particulieren over de vloer en dat ligt mij wel! Je moet het juiste type zijn, maar ik vind het leuk werk en het is ook gezellig bij de mensen. Dit werk past bij me! Toen ik begon bij BMN was ik alleen bezig met timmeren. Nu is het bedrijf veel breder geworden en zo kon ik mij ook ontwikkelen." Toch blijven ze allebei heel flexibel. Als het nodig is helpen Jan en Raymon elkaar en datzelfde gebeurt met andere collega’s binnen het bedrijf. “De collegialiteit is groot”, vinden Jan en Raymon. De jubilarissen zijn nog jong en dit helpt zeker om de komende jaren nog met plezier te werken bij BMN De Klerk en Novafront. 

Ben je na het verhaal van Jan en Raymon benieuwd geworden hoe het is om te werken bij BMN De Klerk of Novafront? Bekijk dan onze vacatures, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM