13 september 2023

‘Geen vraag te veel: Sandra regelt het!’

Sandra van der Zouwen is alweer 25 jaar onze onmisbare schakel op de administratie-afdeling. Op 25 augustus vierde zij haar jubileum, wat wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij lieten gaan. Wij trakteerden haar op taart, slingers en veel verdiende complimenten. En terecht: er is geen vraag, of ze regelt het voor ons!

Bekomen van de taart én de aandacht, vertelt Sandra wat voor haar kenmerkend is in 25 jaar BMN De Klerk.

Fax

Sandra werkt al zo lang bij BMN De Klerk, dat zij nog weet hoe ze met een fax moet omgaan! Behalve de administratie van Novafront, houdt zij zich samen met haar collega ook bezig met personeelszaken én ondersteunt ze de directie met het regelen van onder andere het telefoonverkeer, in- en uitgaande correspondentie en het beheer van de agenda’s. Sandra gaat geen uitdaging uit de weg en ondersteunt de directie op vele vlakken.

Waardering

De taart vindt ze lekker, de versierde werkplek vindt ze leuk, maar verder hoeft al die aandacht niet voor Sandra. “Ik vind het leuk dat soort dingen voor collega’s te regelen.” Maar met een zilveren jubileum ontkom je niet aan de belangstelling. Zeker wanneer je werk en aanwezigheid zo gewaardeerd wordt! Van het etentje ’s avonds in klein comité met haar man en directie bij Restaurant Kathy’s kon Sandra daarentegen wel enorm genieten.

Kenmerkend

Wat voor haar kenmerkend is in 25 jaar BMN De Klerk? “De enorme groei die we hebben doorgemaakt. Toen ik begon, waren we met tien medewerkers: inmiddels zijn dat er zeventig! In hoofdlijnen is mijn werk hetzelfde gebleven, al ben ik natuurlijk meegegroeid met de moderne ontwikkelingen. Wat het bedrijf betreft, is onze dienstverlening steeds breder geworden. We hebben steeds meer zelf in de hand, in plaats van uitbesteden.”

Persoonlijk

De consequentie van die groei is dat het lastiger is alles te weten van de collega’s. “Juist het persoonlijke karakter is wat het werk bijzonder maakt! Hier heerst grote betrokkenheid: BMN De Klerk is een warm bad en voor mij voelt het als thuiskomen! Ik vind het mooi dat ik onderdeel mag uitmaken van een bedrijf in ontwikkeling, met zo’n sterke en persoonlijke identiteit!” Op naar de volgende 25 jaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM