25 april 2024

Het zilveren jubileum van John van Arkel

Wij feliciteren onze collega John van Arkel: met zijn zilveren jubileum heeft hij een mooie mijlpaal bereikt. John vertelt in dit interview over zijn werk, zijn motivatie en zijn fijne werkomgeving in de afgelopen 25 jaar!

John: “Het lijkt nog maar gisteren, toen ik via een kennis van Peter Huizer hier binnenkwam. Het was 1999 en ze zochten aanpakkers met potentie! Ik begon als meewerkend uitvoerder en die rol heb ik meer dan twintig jaar vervuld!”

Uitvoerder

“Elke klus was een avontuur op zich”, vervolgt John. “Het aansturen van collega’s en onderaannemers, werken met ingeleende krachten en het samen tot een succesvol einde brengen van projecten, dat zorgde voor een ontzettend goed gevoel! Met elkaar hard werken voor een mooi eindproduct.”

Onderhoud

John: “Door mijn gezondheid moest ik een stap terugdoen van het uitvoerende werk. Nu zorg ik voor het onderhoud van onze gereedschappen en materialen. Maar als de nood aan de man is, sta ik paraat om te helpen op de bouwplaats. Wanneer er problemen zijn bij lopende projecten, steek ik nog graag en handje toe!”

Speciale dag

Onlangs werd het 25-jarig jubileum van John gevierd. Dat was een speciale dag: “Een taart met mijn foto erop, een persoonlijke toespraak en een handdruk van onze directeuren! Dat bevestigt de waardering voor mijn jarenlange inzet, ondanks mijn gezondheidsproblemen.”

Balans vinden

John is tegenwoordig veel op de zaak te vinden, maar bezoekt ook de bouwplaatsen nog regelmatig. “Geen dag is hetzelfde. Ik probeer balans te vinden tussen mijn gezondheid en het werk, wat uitdagender is geworden met de weersveranderingen. Maar ik vind het nog steeds het beste baantje van BMN De Klerk!”

Hard werken

De familie van John zijn tuinders. “Ik ben al heel mijn leven gewend hard te werken, dat vind ik normaal. Nu moet ik dat noodgedwongen doseren, maar ik ben blij dat ik ook op deze manier van waarde kan zijn voor de zaak!” Hij vervolgt: “Dat was even wennen, maar ik ben tevreden hoe het nu gaat. We zijn een hecht bedrijf, en we staan allemaal klaar voor elkaar.”

Waardering

Zoals gezegd, is John als jubilaris goed in het zonnetje gezet! “Ik kreeg onder andere een horloge en een cadeaubon. Het voelt goed om gewaardeerd te worden! Maar ik ben nog niet klaar hier: we gaan er nog jaren tegenaan. Het is de mix van kameraadschap en steun die dit bedrijf zo bijzonder maakt!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM