26 september 2023

‘Hoe groter, hoe mooier!’

Arie Kooi werpt al een aantal jaar fanatiek een hengeltje uit in zijn vrije tijd. De enthousiaste chef werkplaats van Novafront vertelt daar graag over, wat de nieuwsgierigheid van enkele collega’s wekte. Lang verhaal kort: op zaterdag 17 juni was de eerste officiële BMN De Klerk – Novafront – Stam – S&DH visdag in visvijver De Biesbosch!

Arie: “Je kunt daar in verschillende vijvers vissen op karper, steur en meerval. Eigenlijk heb je altijd wel beet!”

Sponsoren

“Ik kom daar een aantal keer per jaar”, zegt Arie. “En toen ik de animo onder de collega’s merkte, heb ik ook bij de directie een ‘hengeltje uitgegooid’. Het gevolg was dat we op zaterdagochtend met een mannetje of zestien langs de vijver stonden, volledig verzorgd: materiaal, aas, lunch, noem maar op!”

Teambuilding

De ‘teambuilding’ viel in goede aarde op de werkvloer. Arie: “Iedereen was enthousiast en vanuit de directie is al toegezegd dat dit een jaarlijks terugkerende dag wordt!” Het voordeel van de visvijvers in de Biesbosch bij Werkendam is dat er op verschillende soorten, grote vissen gevist kan worden. In de vijf vijvers zwemt een aantal soorten karpers, steuren en meervallen. Voor de volgende editie kan echter zomaar voor een andere nieuwe locatie gekozen worden.

Catch & release

Arie: “Het gaat volgens het principe ‘catch & release’. En er zwemt zoveel vis, dat ook ongeoefende hengelaars altijd wel beet hebben. Persoonlijk vind ik het leuk om zo groot mogelijke vissen te vangen: ik weet bijvoorbeeld dat er een meerval van één meter zeventig rondzwemt. Het is natuurlijk een mooie uitdaging zo’n joekel op de kant te krijgen!”

Herhaling

Arie verwacht dat de vangst volgende editie nog groter is.  “Al de positieve verhalen na afloop hebben duidelijk gemaakt dat het voor herhaling vangbaar is!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM