nieuws 26 augustus 2021

Mathijs 20 jaar in dienst!

Hoera, een bijzonder jubileum bij BMN De Klerk! Mathijs de Boon was op 20 augustus 2021 alweer 20 jaar bij ons in dienst. Dat moet natuurlijk gevierd worden! 

Kennismaking
Mathijs maakte zo’n 23 jaar geleden kennis met BMN De Klerk (toen nog Bouwmaatschappij Midden Nederland B.V.) als zaterdaghulp. Elke zaterdag stond hij weer vroeg op om vol energie aan de slag te gaan. Toen hij stage moest gaan lopen voor zijn opleiding aan de Hogere Technische School was zijn keuze dan ook snel gemaakt: BMN De Klerk! Zelfs op zijn vrije dagen en in de vakanties was hij bij ons te vinden als calculator-werkvoorbereider. 

Bedrijfsleider
Het lag dan ook voor de hand dat ook zijn afstudeerproject bij BMN De Klerk plaats zou vinden. Mathijs heeft toen hard gewerkt aan zijn project: 'De bouw van de drie musketiers'. Waarvan er uiteindelijk ook twee torens daadwerkelijk zijn geplaatst! Na zijn afstudeerperiode is Mathijs bij ons komen werken in de functie van calculator-werkvoorbereider. In zijn carrière bij BMN De Klerk is hij door zijn goede prestaties uitgegroeid tot bedrijfsleider. 

Fijne collega
Mathijs is een spin in het web binnen onze organisatie en hoewel zijn tijd schaars is, staat hij altijd voor iedereen klaar. Mathijs wordt gezien als een fijne collega en een geintje op zijn tijd kan hij ook zeker waarderen. In zijn vrije tijd is hij op de korfbal of bij zijn gezin te vinden. Je kan Mathijs wakker maken voor een heerlijke vakantie naar Frankrijk (met wijn natuurlijk). 

Mathijs: "In deze 20 jaar mooie projecten mogen realiseren, veel fijne mensen leren kennen en mee samengewerkt en met het bedrijf mee mogen groeien. Op naar de volgende!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM