nieuws 23 juni 2022

‘Ik ga al vijfentwintig jaar graag naar mijn werk!’

We vieren een feestje, want André van den Heuvel werkt vijfentwintig jaar bij BMN De Klerk! André begon ooit, in de jaren ’90 van de vorige eeuw, als vakantiekracht bij De Klerk in Werkendam. “Ik ging mee naar buiten, naar de bouwplaats!”

Tijdens zijn opleiding kwam hij terug als stagiair. “Toen kwam ik op kantoor terecht. En daar ben ik gebleven!” André vertelt in dit interview over de afgelopen jaren.

Hoofd bedrijfsbureau
André werkt na zijn stageperiode achtereenvolgens als calculator en werkvoorbereider en wordt uiteindelijk hoofd van het bedrijfsbureau. Zoals hij het zelf in een eerder interview omschreef: “Wij doen al het werk in het kader van een bouwproject wat op kantoor gedaan moet worden.” Na deze vogelvlucht door zijn loopbaan, volgt voor André het hoogtepunt van zijn carrière.

BMN De Klerk
André: “De overname van De Klerk door BMN heeft ons allemaal veel kansen geboden! Door het samengaan konden we meer en grotere opdrachten aannemen. We hebben in de loop der jaren door onze manier van werken een goede indruk bij onze opdrachtgevers achtergelaten. Dat heeft ertoe geleidt dat we inmiddels veel werk vanuit een bouwteam verrichten: we worden direct door opdrachtgevers benaderd om al in de voorbereidingsfase mee te denken over projecten!”

Manier van werken
“Ik denk dat de ‘poldermentaliteit’ symbool staat voor onze manier van werken”, zegt André. “Dat was zo bij De Klerk en dat is nu zo bij BMN De Klerk. Het komt er simpelweg op neer dat we buffelen en doorgaan. We doen het met elkaar en we zijn ‘niet bang voor de klok’!” Hij vervolgt: “Ik zie sowieso veel overeenkomsten tussen BMN en De Klerk. Peter Huizer verwoorde het goed, net na de overname: ‘het is net of we al jaren samenwerken!” 

Managementteam
De overname betekende ook voor André persoonlijk een hoogtepunt: “Sinds het samengaan in 2016 ben ik mede-eigenaar van BMN De Klerk en vorm ik met Peter, Jos en Mathijs het managementteam. We vullen elkaar aan en hebben dezelfde ideeën over welke richting het bedrijf uit moet gaan. Ik ben trots op zo’n prachtig mooi bedrijf, met alle verschillende onderdelen!”

Met z’n allen
André: “Ik ben trots op wat ik in de afgelopen vijfentwintig jaar heb bereikt. Het is geleidelijk gegaan, maar ik realiseer me regelmatig dat het mooi is en zeker niet vanzelfsprekend! Waar ik het meest trots op ben, is dat we het bij BMN De Klerk met z’n allen doen. Ik heb een goede band met iedereen en dat vind ik belangrijk! En met iedereen bedoel ik klanten, leveranciers én medewerkers. Sommige relaties groeien al vijfentwintig jaar met mij mee!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM