nieuws 10 februari 2022

‘Actief, proactief en innovatief!’

Automatisering is inmiddels diep doorgedrongen in de bouwwereld. Voor velen een noodzakelijk kwaad, maar niet voor BMN De Klerk, zegt Hans van Vroenhoven. Hij is commercieel directeur en accountmanager bij Admicom, onze softwareleverancier.

Admicom levert alles-in-één bouwsoftware. Hun softwarepakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de bouwwereld. Deze bouwsoftware is gericht op alle werkzaamheden en is geschikt voor bedrijven van één tot duizend medewerkers. De bouwsoftware van Admicom bestaat uit meer dan vijftig onderdelen. Zij leveren software voor aannemers, schilders, stukadoors, installateurs en GWW-bedrijven.

Langdurige relaties
Hans: “Bedrijfssoftware gaat doorgaans langer mee dan één of twee jaar. Onze relatie met BMN De Klerk bestaat dan ook al sinds 2016. Zij maken gebruik van ons standaardpakket 'VakWare', aangevuld met modules die voor hen van toepassing zijn. Onze doelgroep is het kleinere middenbedrijf: daar is behoefte aan niet te ingewikkelde software.”

Meer dan gemiddeld
“Wat dat betreft springt BMN De Klerk er wel een beetje uit”, vervolgt Hans. “In ons bestand zijn zij met zo’n twintig kantoormedewerkers gemiddeld van omvang. In hun behoefte zijn zij veel meer dan gemiddeld: op kantoor zijn zij volledig geautomatiseerd. Voor de mensen op de bouwplaats en in de buitendienst is BMN De Klerk nu ook aan het automatiseren. Daarvoor maken zij bijvoorbeeld gebruik van onze apps.”

Ontwikkelingen
Hans: “Behalve het gebruik van ons basispakket, en met modules automatiseren van specifieke disciplines, is het bijhouden van ontwikkelingen zeer belangrijk! De markt is niet statisch en software groeit mee. Wij doen er alles aan met onze klanten te communiceren over de actuele ontwikkelingen op het gebied van bouwsoftware. Dat doen we bijvoorbeeld met behulp van nieuwsbrieven en klantevents. BMN De Klerk is altijd een relatie die daar altijd zeer actief en proactief op reageert. Ze geven duidelijk aan waar hun wensen en behoeften liggen en laten zich ook graag adviseren.”

Vooruitstrevend
“Ze zijn vooruitstrevend en blijven actief op de hoogte van recente ontwikkelingen”, vertelt Hans. Ze zijn innovatief wat betreft het toepassen van automatisering. Daarnaast is de omgang erg prettig. Wij proberen, net als bij BMN De Klerk, altijd met vaste contactpersonen te werken. Zo weet ik als accountmanager bij wie ik terecht kan, en kent onze consultant de mensen in het bedrijf. Die vaste consultant is periodiek op kantoor bij BMN De Klerk. Hij beantwoordt vragen en introduceert updates en aanpassingen. Op deze manier blijven de mensen van BMN De Klerk goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!”

Bouwtaal
Hans: “BMN De Klerk ziet en ervaart de voordelen van automatiseren en Admicom spreekt de bouwtaal: dat maakt het tot een succesvolle relatie. Daardoor gaan zij veel verder dan het strikt noodzakelijke en zijn ze een voorloper in de bouwwereld op het gebied van automatiseren!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM