nieuws 23 september 2021

‘Dit hadden we jaren eerder moeten doen!’

Wanneer je denkt dat wij uitsluitend omvangrijke projecten voor grote opdrachtgevers verwezenlijken, dan reken je buiten onze klantvriendelijke kant. Voor een particuliere opdrachtgever uit Werkendam hebben wij onlangs hun dijkwoning uitgebreid met een balkon.

Dat zijn leuke reacties van tevreden klanten! ‘We willen wel een balkon’, bedachten de Werkendammers, die aan de Sasdijk wonen. Een kleinzoon van het echtpaar tekende in SketchUp een balkon voor zijn oma en opa. De vervolgstap was het benaderen van Jos van Leerdam, projectleider bij BMN De Klerk, en een bekende van de bewoners.

Glazen balustrade
Jos: “We hebben de tekeningen van de kleinzoon overgenomen en verder uitgewerkt. Muller Ontwerp & advies heeft de vergunning bij de gemeente aangevraagd en we zijn aan de slag gegaan. We hebben drie betonpoeren met staanders geplaatst. Daarop hebben we een stalen balkon aangebracht. Het balkon is onderhoudsarm: het meet acht meter bij 1,80 meter en heeft kunststof vlonderdelen en een glazen balustrade.”

Openslaande deuren
Jos vervolgt: “Verder hebben we een raamkozijn in de gevel vervangen voor een deurkozijn met twee openslaande deuren. Er is geen niveauverschil, je kan het balkon gemakkelijk betreden. Het werk is inmiddels achter de rug. De bewoners hebben van de zomer al op hun balkon, gericht op het Zuidoosten, gezeten en genoten van het uitzicht!”

Wil je weten of wij voor jou als particulier ook iets kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0184-613675.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM