nieuws 9 april 2020

Bandencentrum krijgt make-over

BMN De Klerk heeft in september 2019 van DBS Groep uit Hoogvliet Rotterdam opdracht gekregen voor de revitalisatie van de vestiging van Profile Tyrecenter in Oud-Beijerland.

Het gedateerde pand aan de L.J. Costerstraat was toe aan opfrisbeurt. Daarom is ervoor gekozen om alle bestaande binnenwanden, het installatiewerk en de gehele buitenschil te verwijderen en hierna in nieuwe vorm en indeling naar de eisen van deze tijd weer op te bouwen. Op het bestaande dak is nieuwe isolatie en dakbedekking aangebracht om ook hier aan de gewenste RC-waardes te voldoen.

Nieuw ontwerp
Van Es architecten heeft voor opdrachtgever DBS Groep een heel nieuw ontwerp gemaakt. Met de nieuwe indeling en de overige aanpassingen is het pand geschikt gemaakt om als hoofdvestiging van DBS Groep te fungeren. DBS Groep is een krachtenbundeling van zes bedrijven in de mobiliteitswereld. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, verhuist het hoofdkantoor vanuit Hoogvliet Rotterdam naar Oud-Beijerland.

In de nieuwe situatie wordt de hal van het gebouw opgesplitst in een garage van Profile, en een nog nader in te vullen bedrijfsruimte, welke verhuurd gaat worden.

De oplevering van het pand staat gepland voor eind mei 2020.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM