nieuws 15 februari 2021

Een film voor een nieuw jasje

Je beste beentje voorzetten: mooie dingen maken om mooie projecten binnen te halen! Daarom hebben we bij de tender voor het project van Univé een film toegevoegd. De film van Studio PiB geeft vanuit vogelvlucht een mooi beeld van BMN De Klerk: zowel van ons pand, van onze mensen áls van onze werkzaamheden!

We gaan het pand van Univé in een nieuw jasje steken. In maart beginnen wij met de voorbereidingen van dit grote revitaliseringsproject. We knappen het bedrijfspand zowel van binnen als van buiten op. Het krijgt een compleet nieuwe uitstraling! Na het sloopwerk nemen we wanden vloeren en plafonds onder handen. Vervolgens wordt het pand nieuw ingericht. Er komt ruimte voor duurzame installaties die de verwarming, koeling en ventilatie verzorgen.

Update
Ook de buitenkant van het pand krijgt een ‘update’. Met andere gevelkozijnen, houten gevelbekleding en andere kleuren ontstaat een volledig nieuwe en moderne uitstraling. De oplevering staat gepland voor het einde van 2021. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit mooie project!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM