nieuws 30 maart 2022

Bewust Veilig-dag 2022

Veilig en gezond werken moet een constante factor zijn, ook in ons werk. Elk ongeval is er één te veel en wij doen er alles aan onze medewerkers en andere betrokkenen een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving te bieden!

Om het belang van veilig en gezond werken te benadrukken, wordt jaarlijks de Bewust Veilig-dag georganiseerd. Dit jaar is de zesde editie op woensdag 30 maart. Net als honderden andere bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud, delen ook wij die dag onze betrokkenheid!

Bewust Veilig-krant
De nieuwe Bewust Veilig-krant is weer in verschillende talen te downloaden. Deze keer wordt aandacht geschonken aan de aangescherpte regels rond rol- en kamersteigers, brand- en explosiegevaar en slimme gadgets die het werken in de branche fysiek lichter en veiliger maken.

Video
Behalve de Bewust Veilig-krant zijn er meerdere promotiemiddelen. In een video hameren de voorzitters van Techniek Nederland, Bouwend Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra op bijzondere wijze op gezond en veilig werken.

Online games
Daarnaast zijn er vier online games te spelen. Leuke spellen waar je iets van opsteekt! De persoonlijkheidstest geeft bijvoorbeeld inzicht in het effect van je karakter op veiligheid. En bij het spel ‘Hameren’ leer je de betekenis van de waarschuwings- en gebodsborden

Kijk voor meer informatie op de website van de Bewust Veilig-dag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM