nieuws 25 augustus 2022

BMN de Klerk maakt dé hotspot van Den Haag bereikbaar!

The Harbour Club in Den Haag is misschien wel het meest in het oog springende restaurant van de hofstad. Het restaurant is gevestigd op de vijfde - en bovenste - verdieping van één van de panden die Bink36 vormen. Dit is een ‘bedrijfsverzamelgebouw-de-luxe’ in het voormalige PTT/KPN-gebouw in de creatieve wijk Binckhorst!

Binnenkort is The Harbour Club in het penthouse direct via een eigen entree met een lift te bereiken. En wie heeft het bouwkundige deel van die lift voor haar rekening genomen?

Staalconstructie
Buyk Constructies, ook uit Hardinxveld-Giessendam was gevraagd de staalconstructie voor de lift te realiseren. Buiten de staalconstructie moest er een betonnen liftput worden aangelegd én moesten doorgangen in de bestaande, gemetselde schoorsteen worden gecreëerd. Voor dit bouwkundige deel van de aanleg heeft Buyk Constructies ons naar voren geschoven.

Uitdaging
Inmiddels zijn onze werkzaamheden op een oor na gevild. De grootste uitdaging lag vooral in het maken van de doorbraken in de schoorsteen, ten behoeve van de sparing en de doorloop naar het restaurant. Op het niveau van het restaurant hebben we ruiten geplaatst, waardoor je bij het betreden van de entree van The Harbour Club fantastisch uitzicht over de stad Den Haag hebt!

Directe liftverbinding
Ons werk, inclusief de bouwkundige uitdaging, is conform het werkplan vlekkeloos verlopen. Nadat wij het aftimmerwerk hebben afgerond, komt de keuringsfase aan bod. Vervolgens kunnen bezoekers van het restaurant met een directe liftverbinding de Harbour Club bereiken, waarvoor tot nu toe gebruik van de openbare lift moest worden gemaakt.

Dé hotspot
Gasten genieten in The Harbour Club van heerlijke gerechten, een uitgebreide drankenkaart, uitstekende service en wekelijks entertainment. De enorme open ruimte van 1.400 vierkante meter heeft een grote bar in het hart van de zaak. Daarnaast zijn de open keuken en de inloopwijnkast andere blikvangers. Het serre-restaurant en het enorme dakterras met uitzicht op de skyline van de stad, maken het dé hotspot van Den Haag!

Wil je weten welke bouwkundige uitdagingen wij voor jou kunnen aangaan? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM