nieuws 16 april 2020

Blog: meewerkend uitvoerder John

John van Arkel is 21 jaar in dienst bij BMN De Klerk. Negentien jaar daarvan is hij werkzaam geweest als meewerkend uitvoerder. Van huis uit is hij gewend om aan te pakken.

Mijn ouders hebben altijd in het fruit gewerkt. Als kind was het voor mij al vanzelfsprekend om mee te werken. Via een kennis van Peter Huizer ben ik op 12 april 1999 bij BMN De Klerk begonnen. Hij was op zoek naar mensen met potentie, aanpakkers. Ik ben toen als meewerkend uitvoerder gaan werken. In al die jaren heb ik van project naar project gewerkt; het aansturen van collega’s en ingeleende krachten, en zelf meewerken in de bouw aan mooie klussen: elke klus is bijzonder als je die tot een goed einde weet te brengen!

Onderhoud
De laatste twee jaar zijn mijn werkzaamheden verschoven. Van meewerkend uitvoerder ben ik me om gezondheidsredenen meer gaan richten op het onderhoud van de gereedschappen en het andere materiaal wat we inzetten bij de projecten. Als er een mannetje extra nodig is bij een klus, of als er kleine calamiteiten zijn bij lopende projecten, ga ik nog graag helpen.

Leerling
Afhankelijk van de omvang van de projecten werkte ik met meer of minder collega’s samen. Ik heb ook veel klussen alleen gedaan, waarbij ik dan een leerling meenam. Dan heb je goed zicht op hoe iemand werkt en kan je zo’n leerling een betere begeleiding geven. Dat is uiteindelijk belangrijk voor zijn opleiding.

Hard werken
De bijkomende handelingen die ik nu verricht is werk voor één man. Hoewel, in plaats van leerlingen op de bouw, begeleid ik nu Abdul, een Syrische collega die ook bij ons in dienst is. Het is veel met handen en voeten communiceren en hij heeft geen bouw-achtergrond, maar hij wil hard werken. Dan is dingen uitleggen ook leuk! Ik heb het dus prima naar mijn zin bij BMN De Klerk en ik wil er nog zo lang mogelijk het beste van maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM