nieuws 2 april 2020

BMN behaald opnieuw ISO en VCA

BMN De Klerk is supertrots dat afgelopen januari weer een succesvolle hercertificering ISO 9001:2015 en VCA** 2017/6.0 is behaald! Door het behalen van de hercertificatie-audit voldoen wij aan alle veiligheidsvoorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en klanttevredenheid.

Dit keer was het extra spannend, omdat het ging om de nieuwe VCA**2017/6.0 norm, en het een hercertificatie betrof. Een hercertificatie audit vindt eenmaal per drie jaar plaats om de geldigheid van het certificaat met 3 jaar te kunnen verlengen. Nadat het certificaat behaald is, wordt de geldigheid jaarlijks gewaarborgd door het uitvoeren van een periodieke audit met interviews en bezoeken op de projectlocaties. Mede dankzij de inzet van alle medewerkers en de medewerking van de betreffende collega’s op de projectlocaties, zijn de tussentijdse audits opnieuw naar tevredenheid uitgevoerd. Ook deze periodieke audits worden uitgevoerd op basis van aandachtsgebieden. De periodieke audits worden gebruikt om vast te stellen of eerder aangegeven verbeteringen zijn gerealiseerd en tevens worden de mogelijkheden tot verbeteren aangegeven.

ISO 9001:2015 Algemeen kwaliteits­management­systeem
De ISO-certificering is opgesteld om bedrijven te helpen belangrijke processen te identificeren en te optimaliseren, zodat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en blijven. Daarnaast dragen ze bij aan het verbeteren van de algemene efficiency. Tot slot worden op basis van de certificering de interne communicatiestructuren in het bedrijf continue verbeterd met als doel de betrokkenheid van de werknemers te verhogen en ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid centraal staat.

VCA**2017/6.0
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om organisaties veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee aannemers kunnen aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Opdrachtgevers van BMN De Klerk kunnen erop vertrouwen dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Met de VCA**2017/6.0 certificering toont BMN De Klerk aan dat wij het VGM beheerssysteem op orde hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM