nieuws 23 september 2022

BMN De Klerk viert!

Wanneer je iets te vieren hebt, moet je het goed doen! Met ons 25-jarig bestaan en verschillende jubilea van collega’s zagen wij voldoende aanleiding eens groots uit te pakken. Een volledig verzorgde middag en avond in de stad en op een luxueus jacht in de Rotterdamse wateren was onze manier om alle medewerkers te verwennen!

Opgefrist en vergezeld van partners werd iedereen op 16 september in de middag bij BMN De Klerk verwacht.

Rond door Rotterdam
Nadat twee touringcars van Verschoor Reizen ons bij de Erasmusbrug op twee historische trams hebben gezet, zijn we onder zeer informatieve begeleiding van gidsen kriskras door Rotterdam gereden. Terug bij de Erasmus brug zijn we ingescheept op de Prinses Amalia: een zeer luxe jacht! Over de Maas, langs de Maasboulevard, door de Rotterdamse havens en onder alle bekende bruggen door. Vanaf het water zien alle bekende locaties er toch nét even anders - mooier! - uit!

Buffet en geschiedenis
Aan boord van de Prinses Amalia werden we ontvangen met een glaasje champagne. Vervolgens konden we ons tegoed doen aan een uitgebreid en zeer goed verzorgd buffet. Het was al met al een heerlijke avond, die in het teken van verschillende ‘verjaardagen’ stond! Peter Huizer hield een toespraak over het 25-jarig jubileum van BMN De Klerk. Hij vertelde aan de hand van jaartallen, overnames en ontwikkelingen onze geschiedenis: vanaf het begin, tot waar we nu als bedrijf staan!

Jubilarissen
Vervolgens werden de jubilarissen in het zonnetje gezet! Krijn Vuurens is al veertig jaar in dienst, vanuit De Klerk. Kees Zwijnenburg van S&DH Bouw vierde zijn 25-jarig jubileum. Ook André van den Heuvel en Ruben van der Graaf vierden hun 25-jarige dienstverband. André vanuit de tijd van De Klerk en Ruben bij BMN De Klerk. Mathijs en Jos spraken hen toe, en vertelden over de verdiensten van deze trouwe medewerkers bij BMN De Klerk. De jubilarissen stapten uiteindelijk ieder met een horloge en een bos bloemen van boord!

25-jarig bestaan
John van Arkel en Jan van der Giessen namen het woord en riepen de directie naar voren. Vanwege het 25-jarig bestaan kregen zij namens alle medewerkers cadeaus aangeboden. Peter, Jos, Mathijs en André ontvingen allen een kist met wijn, een pennenset mét gravure 1996-2021 en een bos bloemen! De avond ging verder met een hapje en drankje en het bleef nog lang erg gezellig!

Taart
Om alle feestelijkheden af te sluiten werd de directie de volgende ochtend verrast met een mooie taart, die namens de medewerkers werd bezorgd. Op de taart stond ‘Bedankt voor de leuke avond, namens alle medewerkers’!

Fotografie: Studio PiB

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM