nieuws 12 maart 2020

BMN de Klerk Fietst!

BMN De Klerk haalt het beste uit zichzelf. En dan bedoelen we niet alleen op het gebied van bouwen. Ook op sportief vlak kunnen we er wat van.

Vorig jaar trainden Kees, Dick en André het fietsen om mee te doen aan de Stelvio Challenge in Italië. Hardlopend, wandelend of te fiets gaan hier jaarlijks diverse mensen de uitdaging aan om de steile bergpas te beklimmen voor het goede doel. De trainingen waren pittig, de tocht misschien nog wel zwaarder, maar het was het helemaal waard.

Onze collega’s raakten besmet met het fietsvirus en dat hebben we geweten. Ook andere collega’s moesten eraan geloven: we kochten een zestal mountainbikes, fietsendragers en fietskleding zodat al ons personeel eens een ritje kon maken. Tijdens de eindejaar borrel presenteerden we deze aanwinst en riepen we op om vooral aan te melden voor een sportief uitstapje. Dat werd positief en ontvangen en de aanmeldingen stroomden binnen, zowel van medewerkers op kantoor als van de buitendienst.

De eerste tocht werd eind vorig jaar gereden en dit jaar hopen we er met elkaar veel kilometers aan vast te plakken. Te beginnen met de tweewekelijkse fietstocht die nu vaste prik is. Niet zonder reden, want fitte werknemers zijn voor BMN De Klerk het uitgangspunt. Fysieke kracht, uithouding en teamspirit worden getest en getraind. Maar ook de onderlinge binding en werksfeer worden erdoor vergroot. Daar doen we het voor!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM