nieuws 1 juli 2020

Interne verbouwing brandweerkazerne

De vrijwillige brandweer in Maasdam en Puttershoek heeft er een uitdaging bij! Voor het succesvol uitvoeren van hun nieuwe specialisme moeten er aanpassingen aan de kazerne in Maasdam worden gedaan. Wij voeren die inpandige aanpassingen uit.

Vanwege het nieuwe ‘WOR’-specialisme van de brandweerpost Maasdam/Puttershoek is het nodig om de kazerne inpandig te verbouwen. De afkorting ‘WOR’ staat voor ‘Water Oppervlakte Reddingsteam’. Dit team kan reddingsacties op het water uitvoeren. De afgelopen maanden zijn de vrijwilligers hiervoor opgeleid, en nu is het tijd om de kazerne hier ook op voor te bereiden.

Bij terugkomst op de kazerne moeten de speciale pakken schoongemaakt kunnen worden: hiervoor maken we een spoelplaats. In de huidige situatie is er geen douche aanwezig. Om ervoor te zorgen dat de brandweervrouwen- en mannen toch kunnen douchen, maken we inpandig een doucheruimte met twee douches.

Voor het opbergen van de extra spullen die voor het specialisme nodig zijn, maken we een opslagwand. Met deze aanpassingen is de post klaar om het nieuwe specialisme succesvol uit te voeren!

We zijn in de laatste week van juni begonnen met deze klus, en de oplevering is rond 17 juli.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM