nieuws 20 januari 2022

‘Wederzijds stapje extra door vertrouwen!’

Wij doen al jarenlang zaken met BouwPartner Büller. Danny Hofman is mede-eigenaar van onze leverancier van ruwbouwmaterialen. Danny komt regelmatig ‘aanwaaien’. We bespreken dan of alles goed loopt en wisselen kennis en contacten uit. Deze bezoeken zijn tekenend voor onze relatie.

“Er is duidelijk sprake van dezelfde mentaliteit”, begint Danny. “De filosofie van BMN De Klerk komt helemaal overeen met die van ons: er is een klik, we spreken dezelfde taal, noem maar op!”

Historie
BouwPartner Büller uit Arkel is een bedrijf met een lange historie. Het werd al opgericht in 1855. Voor de levering van bouwmaterialen, zowel voor ruwbouw als afbouw, bedienen zij de professionele bouwer én de particulier. Als zelfstandig bedrijf zijn ze aangesloten bij een inkooporganisatie. Onder de naam BouwPartner hebben zij daardoor een concurrerende positie in de markt. Door de landelijke dekking en het inkoopvoordeel zijn hun klanten de grote winnaar!

Partners
Danny: “We doen al ruim vijftien jaar zaken met elkaar. Het bijzondere is dat we echt partners zijn, veel meer dan een verhouding klant - leverancier. Omdat BMN De Klerk uit meerdere divisies bestaat, kunnen wij wederzijdse klanten met elkaar verbinden. Er is veel vertrouwen, waardoor we elkaar versterken. Dat werkt onvoorwaardelijk twee kanten op en dat is echt bijzonder in deze tijd!”

Gunnen
“Wij leveren ruwbouwmaterialen aan BMN De Klerk: stenen, dakpannen, isolatiemateriaal, kanaalplaatvloeren. Noem maar op. Om aan te geven hoe ons partnerschap zich ontwikkeld heeft: voor ons onderdeel ‘construq prefab bouwen’ nemen wij weer kozijnen bij hen af!” Danny vervolgt: “Dat moet een bedrijf wel kunnen: gunnen. Met BMN De Klerk gaat dit ontzettend goed, omdat wij onderling mega transparant zakendoen.”

Vast contactpersoon
Danny: “In feite zijn wij het ruwbouw-magazijn voor BMN De Klerk. Zij plaatsen hun bestellingen per project en wij zorgen dat zij altijd op tijd voorzien zijn van de materialen. Daarbij verzorgen wij ook het logistieke deel. Bij al onze onderdelen heeft BMN De Klerk een vast contactpersoon. Iedereen bij hen weet daardoor altijd bij wie ze terecht kunnen met specifieke vragen.”

Allround
Het onderscheidende van BMN De Klerk”, besluit Danny, “is dat ze heel erg allround zijn. Beton, kunststof kozijnen, bouwbedrijf, houten kozijnen: ze hebben heel veel know how in huis. Daardoor hebben ze ook een vaste en trouwe klantenkring. Het is een goed team, wat je merkt door het zeer geringe verloop: dat zijn beide bijzondere kwaliteiten tegenwoordig!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM