nieuws 20 oktober 2022

‘Bekleding in de breedste zin van het woord’

Erik van de Koppel van Cladding Partners werkt al jarenlang samen met BMN De Klerk. Met zijn bedrijf in dak- en gevelbekleding uit Oosterhout, voelt hij zich echt een partner van het bouwbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam: “wij treden elkaar altijd met open vizier tegemoet!’

‘Cladding’ is het Engelse woord voor ‘bekleding’ en dat is precies het woord wat de lading van Cladding Partners dekt.

Bekleding
Erik: “Wij verzorgen dak- en gevelbekleding én dakbedekking in de breedste zin van het woord. Sinds BMN met De Klerk is samengegaan, heeft onze persoonlijke samenwerking een vlucht genomen. Al was daar wel een goed gesprek voor nodig… Ik heb nogal een uitgesproken mening en aanvankelijk had ik weinig vertrouwen in de gang van zaken. Peter Huizer heeft me toen voor een gesprek uitgenodigd: ‘laten we het erover hebben’. Sindsdien gaat het top!”

Integer
“Ik ken weinig mensen die zo integer zijn als Peter Huizer”, vervolgt Erik. “Ongeacht het probleem, blijft hij altijd communiceren, blijft altijd zoeken naar een oplossing. Met andere woorden: BMN De Klerk is een zeer gewaardeerd opdrachtgever! Ze staan voor wat ze beloven. Het is een partij waar je altijd voor blijft gaan.”

Divers
Erik: “Het werk wat wij in opdracht van BMN De Klerk verrichten is heel divers. Van het dak voor een bedrijfshal, via de gevelbekleding van een kantoor tot de dakbedekking van woningen. Een recent voorbeeld van onze samenwerking waar we harstikke trots op zijn, is de brandweerkazerne in Papendrecht! We ‘kleden’ panden in veel verschillende sectoren: daarom zijn we breed inzetbaar door BMN. Daarbij werken we bijvoorbeeld met sandwich panelen en aluminium.”

Beste oplossing
“We merken dat het ‘koude aanbesteden’ steeds minder populair wordt: opdrachtgevers zijn op zoek naar kwaliteit en hechten belang aan communicatie en verbeteren van het proces. Dat is precies wat kenmerkend is voor onze samenwerking BMN De Klerk. Wij denken beiden goed na hoe we het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Zij zoeken naar de beste oplossing, denken altijd in kwaliteit. Zowel voor hun klanten als met onderaannemers. Daarom zien we veel klanten terugkeren!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM