nieuws 3 september 2020

DAB scooters Zwijndrecht

André van den Heuvel is hoofd bedrijfsbureau. Omdat hij van A tot Z betrokken is geweest bij het project, vertelt hij graag over de werkzaamheden bij DAB Scooters in Zwijndrecht. Maar hij wil benadrukken dat ook dit project een echte teamprestatie was!

“Een uitgebreide teamprestatie, want ook de collega’s van Novafront hebben met hun ramen en kozijnen een wezenlijke bijdrage geleverd aan de verbouwing van het pand van DAB Scooters!”.

Uitdaging
“Met vierhonderd vierkante meter vloeroppervlak is deze klus misschien niet ons grootste project, maar door alles wat erbij kwam kijken was het een mooie uitdaging, die we bovendien nog volgens een strakke planning hebben afgewerkt.” André vertelt verder: “DAB Scooters dreigde uit zijn jasje te groeien. Zij hadden behoefte aan extra ruimte als showroom en voor opslag. Zij kozen voor uitbreiding in de hoogte en ons werd de opdracht gegund. Eenvoudig gezegd hebben we een verdieping toegevoegd…”

Staalconstructie
“Als basis voor de nieuwe verdieping zijn we begonnen met een staalconstructie, en stalen dak- en gevelbeplating. Novafront plaatste de kozijnen en we verwijderden de bestaande dakbedekking en maakten het voormalige dak geschikt als verdiepingsvloer door het aanbrengen van  stalen buispalen, staalconstructies, het aanbrengen van extra dakbalken en vloerplaten.”

“Er komt heel wat bij kijken!”

“De werkzaamheden zijn in maart begonnen en eind april hebben we al opgeleverd! Behalve het toevoegen van de verdieping, hebben we op de begane grond alle houten kozijnen vervangen voor kunststof exemplaren. Novafront heeft met een glazen wand met geïntegreerde toegangsdeur tot de showroom een soort etalage gecreëerd.”

Tevreden
“Mijn bijdrage bestond uit calculatie, werkvoorbereiding en het begeleiden van de uitvoering. Het project is soepel verlopen. Het overleg met de opdrachtgever verliep prima. Door de inzet van eigen mensen wist hij de kosten ook nog onder controle te houden. Hij is super tevreden met het eindresultaat. Wij hebben met DAB Scooters een relatie voor de toekomst opgebouwd!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM