nieuws 17 juni 2022

Dag van de Bouw

Zaterdag 18 juni is het weer De Dag van de Bouw. Voor de vijftiende keer stellen tal van bouwbedrijven de hekken op hun bouwplaatsen open. Zo willen zij een zo breed mogelijk publiek kennis laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

Zaterdag 18 juni 2022 is het weer zover. Na twee coronajaren zonder, ben je nu in de gelegenheid meer dan honderdveertig bouwlocaties te bezoeken. Op de website van Dag van de Bouw kun je precies zien welke projecten bij jou in de buurt hun bouwhekken openstellen. Tijdens de vorige Dag van de Bouw, in 2019, bezochten ruim 77.000 mensen zo’n honderdveertig projecten, verspreid over heel Nederland.

Initiatief
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland. De branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven wil laten zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. Deze dag maakt onderdeel uit van de bredere campagne ‘De bouw maakt het’.

Organisatie
Uitsluitend leden van Bouwend Nederland kunnen deelnemen aan De dag van de Bouw. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Bouwend Nederland ondersteunt deelnemers bij de organisatie en de communicatie rondom de Dag van de Bouw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM