nieuws 12 december 2022

‘Betrokkenheid, trots en daadkracht!’

We hebben al een aantal keer gepubliceerd over de nieuwbouw voor Dolderman in Dordrecht: we zijn trots op ons werk aan beide bedrijfshallen en het kantoorgebouw! Dit keer belichten we het project van de ‘andere kant’: directeur André Hartemink en bedrijfsleider Dik Alblas van de scheepsmotorenleverancier vertellen hoe zij de samenwerking ervaren.

Dik: “Pim Muller van Muller Ontwerp & Advies heeft het ontwerp voor ons nieuwe bedrijfspand technisch afgemaakt. Hij heeft ons ook geadviseerd over de keuze voor een aannemer. Hoewel er meerdere opties waren, hadden we direct een goed gevoel bij BMN De Klerk.”

Daadkracht
André: “Peter Huizer was heel snel met zijn voorstel. Die daadkracht én de praktische ideeën van Peter en André van den Heuvel spraken ons aan. Het totale pakket wat ze boden op basis van ons idee én het snelle schakelen was overtuigend. Bovendien waren ze adviserend én kritisch in hun toevoegingen op ons plan. Hun enthousiasme deed de rest!”

Betrokkenheid
“Hoewel wij best hebben gepusht over de oplevertijd”, vervolgt André, “heb ik niet het idee dat Peter daar zenuwachtig van werd. We hanteren beiden een snelle en praktische slag van werken. Hij toont veel betrokkenheid en onze bedrijfsvoering komt overeen: niet te veel gedoe!” Dik: “Het is tekenend voor hun betrokkenheid en interesse dat ze trots zijn op wat ze bouwen. We krijgen echt hun volle aandacht.”

Nieuwe materie
“Er komt nogal wat kijken bij de nieuwbouw van een bedrijfspand”, sluit André aan. “En voor ons is het vooral veel nieuwe materie”. Daarom is het fijn als je een partner als BMN hebt die je hierbij ondersteunt en die je kunt vertrouwen. Tot nu toe hebben ze meer gedaan dan verwacht. Ze zijn met ons risico meegegaan, door al materialen te bestellen voordat vergunningen verleend waren. En zo is Peter ook met ons meegegaan naar de Welstandscommissie en diverse gesprekken met de gemeente en de omgevingsdienst. De goede naam van BMN De Klerk heeft zeker in ons voordeel gewerkt.”

Verbeteringen
Dik: “Ook de zaken op de bouwplaats zijn goed voor elkaar. Het logistieke proces, de onderaannemers: de planning klopt steeds! Gaandeweg het traject kwamen ze ook met voorstellen voor verbeteringen, versnelling en besparingen. Bijvoorbeeld door het vroeg inkopen van materialen. Voor de technische uitdaging aan de westkade hebben ze een oplossing aangedragen die ook nog eens binnen de planning en het budget viel.”

Vertrouwen
André: “Het geeft vertrouwen dat ze waarmaken wat ze zeggen. Ze hebben ons veel uit handen genomen, waarbij ze altijd hebben uitgelegd wat ze aan het doen waren. Dat ze recht door zee zijn spreekt ons aan. De combinatie met hun betrokkenheid en de trots op het project zorgt voor een passende wisselwerking!” Dik’ afsluitend: “Het is een plezier om samen te werken!”

Video: Studio PiB

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM