nieuws 10 september 2020

Energie Collectief  ZHZ

Het streven naar energiebesparingen en duurzame energie-oplossingen krijgt steeds vastere voet aan de grond in onze samenleving. Vier jaar geleden is een aantal bedrijven in de Alblasserwaard een initiatief begonnen om potentiele klanten over de milieu- en kostenbewuste drempel te helpen.

Mathijs de Boon legt in zijn blog uit wat het Energiecollectief Zuid-Holland Zuid (ECHZ) voor jou kan betekenen.

Samen weet je meer dan alleen. Dat was de gedachte toen wij een aantal jaar geleden onze krachten bundelden. ‘Wij’ zijn, behalve BMN De Klerk, aannemersbedrijven, installateurs en isolatiebedrijven, maar ook de ramen, deuren en kozijnen leverancier Novafront. De energie-transitie is al enige tijd geleden ingezet, de overheid stelt met energie-labels concrete termijnen en wij denken door samen te werken van toegevoegde waarde te zijn voor jou.

Kracht voor de toekomst
Met name voor particulieren zijn hoge investeringskosten een drempel om over te stappen op duurzame energie-oplossingen. Met ons collectief proberen wij juist voor die doelgroep de overstap gemakkelijker te maken. Door kennis uit te wisselen en gezamenlijk in te kopen, zijn wij in staat aantrekkelijke prijzen, vakkundig advies én professionele montage door een gekwalificeerd bedrijf te bieden. De keuze voor duurzame energie en energiebesparing is een keuze voor de toekomst. Ook in financieel opzicht.

Totaaloplossing
Stapsgewijs bieden wij een totaaloplossing. We beginnen met een analyse van de energieprestatie van je woning. Niet eerder dan ná die analyse kan de volgende stap worden gezet. Een onafhankelijk adviseur maakt een zogenaamde nulmeting. Hij informeert je welke maatregelen je het meeste comfort en besparingen opleveren. Vervolgens worden de maatregelen uitgevoerd en je ontvangt een prestatiegarantie op comfort en woonlasten.

“Stapsgewijs bieden wij een totaaloplossing.”

We adviseren je omtrent de financiering en mogelijke beschikbare subsidies om de investeringskosten zo gunstig mogelijk te maken. Na de uitvoering voert de deskundige adviseur een eindcontrole uit waarbij de uitvoering en prestaties kritisch worden gecontroleerd.

Gemeenten
Bij het maken van keuzes is het altijd goed advies te krijgen van deskundigen. Daarom werkt ook de gemeente Hardinxveld-Giessendam met ons samen. Op de websites van de gemeente Hardinxveld-Giessendam en Programmabureau Energieakkoord Drechtsteden kan je meer lezen over onze samenwerking.

Comfort
Met ons samenwerkingsverband zorgen wij voor meer wooncomfort en lagere woonlasten op heel je woning. Door onze specialismen te combineren zijn we in staat jouw woonbehoeften centraal te stellen. Jouw voordeel is dat wij elkaar snel weten te vinden. Korte lijnen, heldere afspraken: Energiecollectief Zuid-Holland Zuid voert de groene kopgroep aan waar jij deel van uit wil maken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM