nieuws 7 mei 2021

Hernieuwde samenwerking met BUKO

Onze samenwerking met de hoofdsponsor van voetbalclub Telstar heeft een nieuwe impuls gekregen. In het BUKO-stadion in Velsen hebben wij het contract ondertekend, waarin we zijn overeengekomen dat wij de bouw van de nieuwe vestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht gaan verzorgen.

Waar we bij de bouw van het bedrijfspand in Elst nog via een aanbesteding bij het project werden betrokken, zijn we dit keer uitgenodigd om plaats te nemen in het bouwteam waarin ook deze keer “planontwikkelaar Ontwikkeladviseur” en “architect IDEA  Ontwerp” aanwezig zijn. Die uitnodiging is een voortvloeisel van de zeer prettige samenwerking rond het eerste project.

Nieuwbouw
In opdracht van vastgoedinvesteerder Scheybeeck bouwen wij de nieuwe vestiging van BUKO Infrasupport in Barendrecht. Dit project volgt op de nieuwbouw voor de verkeersvoorzieningenspecialist in Elst. In 2019 hebben wij voor BUKO het nieuwe bedrijfspand opgeleverd. Behalve het kantoorgebouw, hebben we daar ook de opslagruimte en werkplaats gebouwd.

Terreinafscheiding
In Barendrecht bouwen we behalve een nieuw kantoorpand en bedrijfshal, ook een grote overkapping en terreinafscheiding. Verder verzorgen we de infra op het eigen terrein rond de panden: terreinverharding en ondergrondse leidingen. Het complex grenst aan een waterpartij. Door de groenvoorziening bij de terreinafscheiding ontstaat een natuurlijk verloop met de omgeving. De voorbereidingen zijn in volle gang. In week 21 beginnen we met heien.

Mahonie gevelkozijnen
De panden worden voorzien van duurzame installaties. Opvallende blikvangers zijn de mahoniehouten gevelkozijnen. Dat is een expliciete wens van BUKO, die we ook toegepast hebben bij het pand in Elst. De kozijnen vormen een groot onderdeel van de gevel en geven het gebouw karakter en een warme uitstraling. Bijkomend detail is dat de kozijnen in ‘eigen huis’ door Novafront worden geproduceerd!

Stadion
De ondertekening van het contract was een bijzondere gebeurtenis! Met alle betrokken partijen en partners in het bouwteam hebben we in het BUKO voetbalstadion van Telstar in Velsen onze handtekeningen gezet. BUKO Infrasupport is zoals gezegd hoofdsponsor van de voetbalclub in de Keukenkampioendivisie. Na de ondertekening en de taart hebben we in een penalty-shoot-out in het stadion de keeper van het eerste elftal van Telstar op de proef gesteld. Na een ‘sudden death’ ontving de winnaar een Telstar shirt met BUKO als sponsor prominent op de borst!

Oplevering van de nieuwe vestiging van BUKO in Barendrecht is gepland voor het begin van 2022.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM