nieuws 16 December 2022

BMN De Klerk mede-winnaar Impact Award

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Dag van de Ondernemer heeft een zevental bedrijven uit de Gemeente Hardinxveld-Giessendam een Impact Award ontvangen. De awards werden uitgereikt door wethouder Jan Nederveen en de voorzitter van het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam, Peter Huizer.

Het zevental bedrijven ontving de award voor onder andere hun hartverwarmende en belangeloze inzet bij de opvang van Oekraïners in het pand op Kade 20.

Verder kijken dan eigen onderneming
De award winnende bedrijven zijn BM van Houwelingen, Creon Online, NuBuiten, De Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie, Fitter -bij de wit-, Thuis in Bakker Kleur en Sfeer én BMN De Klerk. Zij vielen in het afgelopen jaar op, omdat ze verder keken dan hun eigen onderneming en zich hebben ingezet voor de samenleving.

Huisvesting, winkelcentrum en gezondheid
De award winnaars waren onder andere betrokken bij het mogelijk maken van huisvesting, en het leveren van goederen en diensten ten behoeve van Oekraïense vluchtelingen. Ook hebben zij zich ingezet voor het winkelcentrum en bijgedragen aan de gezondheid van inwoners én Oekraïners tijdens en na de coronaperiode.

BMN De Klerk
Vanuit het perspectief van BMN De Klerk: Peter Huizer en zijn echtgenote Simone werden genoemd wegens hun inzet bij het pand waar Oekraïners worden opgevangen. BMN De Klerk heeft de projectleiding genomen: het doorbreken van een muur, het bevestigen van een valnet en het nemen van veiligheidsmaatregelen. Simone was verantwoordelijk voor het huiselijk en gezellig maken van dit voormalige kantoorpand. Denk hierbij aan het inrichten van woonkamers en speelkamers. En het decoreren van de muren van onder meer de slaapkamers.

We zijn trots dat we deze award in ontvangst mochten nemen. Onze inzet voor goede doelen vinden wij vanzelfsprekend.

Fotografie: SHe fotografie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM