nieuws 31 maart 2022

Wederom ISO en VCA behaald!

Wij hebben op 11 maart onze periodieke audit ISO 9001:2015 en VCA** 2017/6.0 weer met succes behaald. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! Ook als opdrachtgever profiteer je van onze certificeringen.

De periodieke audit werd uitgevoerd door EBN Certification B.V. Door de auditor van EBN Certification B.V. is bij deze doorlichting vastgesteld dat onze kwaliteits-, arbo- en milieumanagementsystemen weer voldoen aan de geldende ISO en VCA-normen.

ISO 9001:2015 Algemeen kwaliteitsmanagementsysteem
De ISO-certificering is opgesteld om bedrijven te helpen belangrijke processen te identificeren en te optimaliseren, zodat onze diensten van hoge kwaliteit zijn en blijven. Daarmee waarborgen we ook de bevordering van de algemene efficiency. Bovendien worden de interne communicatiestructuren in het bedrijf continu verbeterd om de betrokkenheid van de werknemers te verhogen en de klant centraal te stellen.

Projectbezoeken VCA**
Om de VCA** certificering te behalen zijn er ook projectbezoeken geweest. Tijdens deze bezoeken zijn er geen afwijkingen geconstateerd. Onder andere door deze succesvolle inspectie, hebben wij het VCA** certificaat behaald. Zodoende voldoen wij weer aan de internationale norm op het gebied van veiligheid en klanttevredenheid.

VCA**2017/6.0
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA** certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Met de VCA**2017/6.0 certificering tonen wij aan dat we het VGM-beheerssysteem op orde hebben.

Trots
Wij zijn trots op onze collega’s van de binnen- en buitendienst, die dagelijks met elkaar streven naar de hoogste norm in veiligheid op de werkvloer. Dankzij hun kwalitatieve manier van werken hebben wij deze certificeringen weer behaald. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, maar daar kunnen wij alleen maar van leren. Zo blijft het voor ons uitdagend om aan de hoogste norm van veiligheid op de werkvloer te voldoen. Tevens profiteren ook onze opdrachtgevers van onze certificeringen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM