nieuws 4 maart 2021

ISO 9001:2015 en VCA**2017/6.0 behaald!

Wij hebben de periodieke audit ISO 9001:2015 en VCA**2017/6.0 weer met succes behaald. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op, maar ook onze opdrachtgevers profiteren van deze certificeringen!

Deze periodieke audit wordt uitgevoerd op basis van aandachtsgebieden en wordt gebruikt om vast te stellen of de eerder aangegeven verbeteringen zijn gerealiseerd. Bovendien zijn ook de mogelijkheden tot verbeteren aangegeven.

Interviews
Voor deze certificeringen zijn er interviews afgenomen en projectlocaties bezocht. Mede dankzij de inzet van al onze medewerkers en de medewerking van de betreffende projectlocaties is deze periodieke audit opnieuw naar tevredenheid uitgevoerd. Door de met succes afgeronde periodieke audit voldoen wij aan de internationale norm op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

ISO 9001:2015 Algemeen kwaliteits­management­systeem
De ISO-certificering is opgesteld om bedrijven te helpen belangrijke processen te identificeren en te optimaliseren, zodat onze diensten van kwaliteit zijn en blijven. Daarnaast dragen ze bij aan het verbeteren van de algemene efficiency. Tot slot worden interne communicatiestructuren in het bedrijf continu verbeterd. Zo wordt de betrokkenheid van de werknemers verhoogd en zorgen we ervoor dat u als klant centraal staat.

VCA**2017/6.0
VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers, waarmee zij kunnen aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu in acht nemen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Bovendien bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM