nieuws 3 juni 2021

'Er zijn weinig bedrijven zo flexibel'

Onze samenwerking met Jansen Recycling Group uit Dordrecht heeft weliswaar een groot obstakel gekend. Maar met terugwerkende kracht pakte de crisis in de bouw- én schrootwereld voor onze relatie positief uit. Jos van Leerdam en Kees Dijkgraaf vertellen over de zeer prettige samenwerking.

Kees Dijkgraaf is manager technische dienst bij Jansen Recycling Group. Hij werkt al jaren nauw samen met Jos van Leerdam, projectleider bij BMN De Klerk. “Onze opdracht uit 2014 voor het bouwen van een nieuwe loods op ons terrein in Dordrecht heeft noodgedwongen door verschillende factoren twee jaar stilgelegen”, vertelt Kees. “Gedurende die twee jaar zijn we wel voortdurend in contact gebleven”, vult Jos aan. Kees: “BMN De Klerk is blijven meedenken en in 2017 hebben zij de loods alsnog voor ons gerealiseerd!”

Jansen Recycling Group
Recyclen is de kernactiviteit van Jansen Recycling Group. Ze zijn marktleider in het recyclen van diverse soorten ferro en non-ferrometalen. Ook hebben ze expertise op het gebied van demontage en ontmanteling in de offshore- en onshore-industrie. Jansen Recycling Group heeft vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht. Ze koopt ijzer en metalen van de metaalverwerkende industrie, sloopbedrijven en schroothandelaren. Na recycling wordt het materiaal verkocht aan metaalproducenten, verwerkers en smelterijen wereldwijd. Ook ontmantelt Jansen Recycling Group op milieuvriendelijke en vakkundige wijze verschillende offshore en onshore constructies. Denk daarbij aan scheepswrakken, windmolens, spoorbruggen en andere grote constructies.

Projecten
Kees: “Sinds die tijd heeft BMN de Klerk al veel projecten voor ons uitgevoerd!” Jos: “Dit jaar nog hebben we een geluidswand van ruim honderdzestig meter lang en elf meter hoog opgeleverd. De verwerking van schroot levert nu nog minimale geluidsoverlast op voor de omgeving, binnen de geldende normen.” Kees vervolgt: “De vloeistofdichte betonplaat voor de tankplaats van onze eigen vrachtwagens is een ander voorbeeld. En voor de toekomst staan er meer projecten op de rol: groot onderhoud aan bestaande gebouwen. Ook zijn we bezig met het ontwerp van een prefab fundatie voor een machine, waardoor hij mobiel inzetbaar wordt. Dat is goed voordeel voor Jansen Recycling, omdat ze op meerdere locaties werken.”, vertelt Jos.

Meedenken
Kees: “Het meedenken en doorvragen van BMN De Klerk is hun grote kracht, wat ons betreft. We bespreken onze vragen en wensen uitgebreid. Behalve dat we samen tot een geschikte oplossing komen, levert het doorvragen vaak een voordelige prijs op: BMN De Klerk weet precies wat we wel en niet nodig hebben!” Kees vervolgt: “Wanneer wij een bouwtechnische uitdaging hebben, bel ik Jos. Dat kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.” Jos: “Als Kees belt weet ik dat het niet voor niets is!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM