nieuws 3 maart 2023

Arjan viert zijn koperen jubileum!

Twaalf-en-een-half jaar in dienst: Arjan den Butter kwam binnen bij S&DH Bouw als leerling timmerman. Nu, een jubileum later, begeleidt hij zelf timmermannen in spé. In dit ‘feest interview’ vertelt Arjan over zijn werk, zijn gezin en zijn hobby’s.

“Mijn eerste vier jaar hier bij S&DH Bouw bestond uit een werken-leren traject. Van leerling timmerman ben ik zelfstandig timmerman geworden. Het zegt denk ik genoeg dat ik hier na die jaren nog steeds met veel plezier werk!”

Veelzijdigheid
Arjan: “De veelzijdigheid is het leuke van mijn werk. Wij werken aan veel verschillende opdrachten en in de loop der jaren ben ik verantwoordelijk geworden voor mijn eigen projecten. Een mooie opdracht die de afwisseling goed aangeeft, is het ombouwen van een oude woning tot een aantal zorgappartementen. Dat is maatwerk. En timmerwerk in bestaande panden brengt veel uitdagingen met zich mee.”

Oplossingsgericht
“Je komt voor onverwachte situaties te staan waar je zelf een oplossing voor moet verzinnen”, vervolgt hij. “Dat oplossingsgerichte werken spreekt me erg aan! Doorgaans werken we met zijn tweeën aan een klus: ik heb dan een leerling bij me. Op grotere projecten werken we met meer man, dat is juist die afwisseling die ons werk zo leuk maakt.”

Aanvullen
S&DH Bouw maakt sinds de zomer van 2021 deel uit van BMN De Klerk. Arjan merkt daar in zijn dagelijkse werk weinig van. “Wij voeren ander werk uit dan BMN De Klerk. We vullen elkaar goed aan. Het brengt zeker voordelen met zich mee: de kantoorcapaciteit is vergroot en we kunnen makkelijk mensen uitwisselen voor projecten.”

Taart
Arjan: “Zelf ben ik wel eens bijgesprongen bij een klus van BMN De Klerk. Maar het komt regelmatig voor dat mensen van BMN De Klerk aan onze projecten meewerken. Het sluit gewoon in allerlei opzichten goed bij elkaar aan.” Hij vervolgt: “Wij werken voornamelijk met ons bestaande team. Vanmorgen hebben we in de werkkeet mijn jubileum dan ook gevierd met een grote taart!”

Brandweer
Arjan is geboren en getogen in Groot-Ammers en woont daar nog steeds met veel plezier. “En met mijn vrouw en dochtertje, van een half jaar oud. Het is een makkelijk kind, begrijp ik van andere ouders.” Dat betekent dat hij tijd overhoudt voor hobby’s? “Ik zit bij de vrijwillige brandweer. Daar gaat best wel wat tijd in zitten, met trainingen, bijscholing en het blussen van branden. En ik hou van klussen in en rond het huis: eigenlijk ben ik altijd wel bezig!”

Toekomst
Arjan: “Ik ben 33 jaar oud en heb het prima naar mijn zin op mijn werk. Het begeleiden van leerlingen vind ik leuk. De jongen die nu al jaren met mij meeloopt heb ik echt een ontwikkeling zien doormaken. Hij is erg enthousiast, wat het ook dankbaar werk maakt. Misschien dat ik in de toekomst mijn leermeester-papieren nog eens ga halen!”


Ben jij geïnteresseerd in een baan als timmerman? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM