nieuws 5 november 2021

Jubileum: BMN De Klerk 25 jaar!

We bestaan 25 jaar! Natuurlijk gaat dat gepaard met festiviteiten, maar ook met een overzicht. Het is de geschiedenis van BMN De Klerk van de afgelopen 25 jaar in vogelvlucht!

Onder de bedrijfsnaam Bouwmaatschappij Midden Nederland B.V., was Wim van Dijk op 1 november 1996 de oprichter van kortweg ‘B.M.N.’ Ons eerste onderdak vonden we met een kantoorunit en materiaalcontainers op de parkeerplaats aan de Kade in Hardinxveld-Giessendam. Na een jaar namen we onze intrek in een kantoor op tweede verdieping van Kadegebouw 2. De bedrijfshal en de kantine waren aangrenzend aan het kantoorpand, gevestigd op Rivierdijk 640a.

Verhuizing
In 1999 verhuisde het kantoor en de bedrijfshal naar een pand aan de Kade 62. In dit pand was voorheen aannemingsbedrijf W.C. van Dijk gevestigd. Hier liggen de roots van Wim van Dijk, voormalig directeur van W.C. van Dijk, en Peter Huizer. Dat jaar wordt ook gestart met een eigen machinale timmerwerkplaats voor het maken van houten kozijnen, ramen en deuren én interieurtimmerwerk.

Legendarisch gezellig
BMN gaat ook in sociaal opzicht een steeds grotere rol spelen. Het jaarlijkse BMN bedrijven bowling toernooi is daar een goed voorbeeld van! Het zijn legendarisch gezellige avonden in de jaren ‘90 en begin 2000. Diverse teams, gevormd door onderaannemers en leveranciers nemen het tegen op deze avonden tegen elkaar op.

Peter Huizer neemt in 2006 honderd procent van de aandelen over. Dat is ook het beginpunt van een andere koers en nieuw beleid. B.M.N. groeit van een kleine aannemer uit tot een middelgrote bouwer.

Novafront
In maart 2014 verhuist de machinale timmerwerkplaats naar het nieuwe pand aan de Wiedhaak 18, gevolgd door het kantoor in september 2014. BMN Kunststof kozijnen & BMN Machinale Timmerwerken gaat in 2015 verder onder de naam Novafront: kozijnen, ramen en deuren. In april 2016 volgt de overname van De Klerk Bouwbedrijf B.V. uit Werkendam, waardoor op 1 januari 2017 de handelsnaam gewijzigd wordt. B.M.N. wordt BMN De Klerk!

Betrokken
Na 25 jaar zijn nog steeds verschillende werknemers van het eerste uur in dienst bij BMN De Klerk! We zijn ook trots op de vele terugkerende klanten en opdrachtgevers. In de afgelopen 25 jaar zijn we trouw gebleven aan onze onderaannemers en leveranciers: we rekenen op elkaar, in goede en in slechte tijden! Onze sociale koers hebben we doorgezet in onze betrokkenheid bij, en de sponsoring van plaatselijke verenigingen en evenementen.

Medeaandeelhouders
Jos van Leerdam, André van de Heuvel en Mathijs de Boon zijn in januari 2017 als medeaandeelhouders toegetreden tot de directie. Wij danken iedereen die de afgelopen 25 jaar hebben bijgedragen aan het succes van BMN De Klerk!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM