nieuws 27 februari 2020

BMN en HKC: een goed team!

BMN De Klerk is al jaren trotse hoofdsponsor van Korfbalvereniging HKC. Dat zijn we natuurlijk niet voor niets, want deze Hardinxveldse club verdient onze steun. Een duurzame relatie en dat past helemaal bij ons DNA. Daar kunnen zij op bouwen!

BMN is al sinds de start van het bedrijf in 1996 trouw sponsor van HKC.
Vanaf 2009 zijn we als hoofdsponsor en kledingsponsor van het 1e team van de club aan HKC verbonden. Eerst als Bouwmaatschappij Midden Nederland, later vanuit de werkmaatschappij Novafront en vanaf 2019 als BMN De Klerk. Vanaf 2016 zijn we samen met Klop Watersport en Sportshop André Vlot kledingsponsor van de 1e selectie.

We sponsoren deze mooie club natuurlijk niet zomaar. Als Hardinxvelds bedrijf vinden wij het belangrijk om lokaal maatschappelijk betrokken te zijn. Ook hebben we persoonlijke binding met de club. Zo woonde Peter Huizer jarenlang naast de HKC-velden aan de Tiendweg, waren zijn kinderen spelend lid en was zijn vrouw actief in de evenementencommissie. Mathijs de Boon is als vrijwilliger actief bij de club als jeugdtrainer en in diverse commissies. Ook zijn kinderen zijn nu lid en korfballen in de F-jeugd en kangoeroes.

HKC een sociale en actieve vereniging met plaats voor jong en oud. Zowel de jeugd als volwassen worden naast het trainen of spelen van een korfbalwedstrijd uitgedaagd om mee te doen aan verschillende activiteiten. HKC heeft als vereniging een belangrijke maatschappelijke functie in de kern Boven-Hardinxveld.  Als sponsor onderstrepen wij deze belangrijke functie van de club in het dorp. Dus dat krijgt onze support! 

Hoofdklasse
HKC 1 is in de afgelopen jaren gepromoveerd vanuit de 2e klasse naar de zaalhoofdklasse. Deze hoofdklasse is na de Korfbal League de één na hoogste klasse in het korfbal. In het debuutseizoen 2019-2020 in de hoofdklasse staat HKC op dit moment op een 4e plaats. Hiermee is nu reeds duidelijk dat ook volgend seizoen HKC in de zaalhoofdklasse zal spelen.

Niet alleen Korfbalvereniging HKC krijgt de steun van BMN De Klerk, ook andere verenigingen en initiatieven sponsoren wij op een bepaalde manier. Hieronder een overzicht.

Korfbalvereniging Vriendenschaar, Wielerronde van Hardinxveld-Giessendam, Korfbalvereniging PKC, BC Virtus uit Werkendam (basketbal), Moonlightshopping / Hartje Winter, Braderie, Stichting Inspire2liveMusic (kankerbestrijding), Feestweek Stichting Het Vierspan, Hagi-Event, Stichting Piet Hein en Stichting Wetech.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM