nieuws 15 April 2021

‘Niets is standaard bij ons’

De relatie tussen BMN De Klerk en Dubbeldam gaat al lang terug. Wij verzorgen op dit moment de uitbreiding voor de Dubbeldam Groep in Schelluinen. Directeur-eigenaar Raymond Dubbeldam legt uit waarom hij graag met ons samenwerkt.

De Dubbeldam Groep bestaat al sinds 1966. Ooit begon de vader van Raymond in Hardinxveld-Giessendam met een autoschadeherstelbedrijf. Inmiddels is Raymond met zijn vestiging van de Dubbeldamgroep in Schelluinen aan zijn derde nieuwbouw toe!

Hoofdactiviteiten
Raymond: “Het werk binnen de holding van Dubbeldam Groep bestaat uit twee hoofdactiviteiten. Met Dubbeldam bedienen we de automotive branche met het spuiten en herstellen van vrachtwagens. En produceren en leveren we trailers en aanhangers. Met Metagro maken we klant specifieke cabines, maar ook in serie voor bijvoorbeeld industriële voertuigen. Onze cabines worden wereldwijd geleverd, voor kranen die in havens containers laden en lossen. Die cabines leveren we wereldwijd!” Raymond vervolgt: “En we hebben een ergonomische stoel voor kraanmachinisten ontwikkeld die we produceren en ook over heel de wereld leveren. Groei en innovatie zijn belangrijk binnen de Dubbeldam Groep.”

Driehoekverhouding
“In 2012 heeft BMN de Klerk de nieuwbouw van onze truckcoating aan de Griendweg in Schelluinen gerealiseerd. Eigenlijk was en is er sprake van een driehoekverhouding. Behalve het bouwwerk wat BMN De Klerk levert, verzorgt Pim Muller met zijn team van Muller Ontwerp & Advies de ontwerpen en bouwkundige uitwerking. 
In goed overleg zijn we in 2012 voor het eerst bij elkaar gaan zitten om te bekijken hoeveel ruimte wij nodig hadden en hoeveel budget we daarvoor beschikbaar hadden. Dat heeft voor onze truckcoating tot 4.440 vierkante meter bedrijfshal en kantoorruimte geleid! In 2014 zijn we weer met z’n drieën om de tafel gaan zitten: De nieuwbouw voor Metagro aan de Rietweg leverde in 2 fasen 9.950 extra vierkante meter op.”

Uitbreiding
Raymond: “BMN De Klerk werkt nu aan een uitbreiding, grenzend aan de huidige bebouwing van Metagro. Hierdoor komt er nog een keer 2.540 vierkante meter extra vloeroppervlakte bij. Deze uitbreiding is benodigd door de toevoeging van Merford Cabins en een cabinebouwer die wij in 2019 hebben overgenomen. Rondom de nieuwbouw komt evenals rondom de andere panden in Schelluinen een onderheide betonvloer van 3.200 vierkante meter als buitenterrein.”

Sparren
“Het fijne van onze samenwerking is dat we heel praktisch kunnen sparren met BMN De Klerk. Deze discussies zijn altijd waardevol en zorgen voor aangescherpte plannen. 
De ontwerpen mogen daarbij ook niet onvermeld blijven!” Raymond vervolgt: “Bij ons is niets standaard, maar daar kan BMN De Klerk goed in schakelen, ook hun partners gaan daar goed in mee. Onze huidige samenwerking loopt ook weer prima, al is het wel een uitdaging: we moeten op 30 juni uit het pand van Merford in Gorinchem zijn. Dan moet de nieuwbouw hier in Schelluinen dus zover klaar zijn dat we erin kunnen! Maar met de strakke planning en de heldere communicatie van BMN De Klerk heb ik daar het volste vertrouwen in!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM