nieuws 17 september 2021

Onderhoudspartner van LUKoil

Wij zijn partner van LUKoil voor het onderhoud van hun tankstations door heel Nederland. LUKoil tekende in april 2012 een intentieverklaring om hun eerste 46 tankstations in Nederlands Limburg te kopen.

Inmiddels zijn ruim 75 tankstations in Nederland in eigendom van LUKoil. In Zaandam, Maasbree en Kerkrade, maar ook in onze regio zijn zij met diverse tankstations aanwezig. Voor al deze tankstations wordt door BMN De Klerk onderhoudswerk aan de stations uitgevoerd.

Paraat
Wij staan voor LUKoil paraat voor het snel herstellen van ontstane schades aan hun stations, en het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn zeer divers en vragen geregeld om onze creativiteit. Wij slagen er steeds in deze werkzaamheden vlot en vakkundig uit te voeren.

Voorbeelden
Voorbeelden van de werkzaamheden die wij het laatste jaar voor LUKoil hebben uitgevoerd zijn:

  • Het demonteren en terugplaatsen van beglazing uit een vliesgevel van een station. Voor het naar binnen brengen van een nieuwe cooler voor in de shop;
  • Het herstellen van aanrijdschade aan een gevel;
  • Het vernieuwen van losgekomen wandtegelwerk in een wasstraat.

Dat is maar een greep uit onze werkzaamheden voor LUKoil. We staan geregeld voor nieuwe uitdagingen bij de tankstations. Door ons partnerschap met LUKoil tonen wij aan dat we buiten ‘standaard’ bouwwerkzaamheden ook dienstverlenend ons mannetje staan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM