nieuws 5 november 2020

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij BMN De Klerk hechten wij ook grote waarde aan wat wij voor de samenleving kunnen betekenen. Die betrokkenheid hebben wij gevangen onder de naam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het gaat erom dat wij als bedrijf ook verantwoordelijkheid willen dragen voor de maatschappij waar we deel van uitmaken.

We streven ernaar om in onze bedrijfsactiviteiten en -processen rekening te houden met het klimaat, de circulariteit, de inclusiviteit en eerlijke ketens. Duurzaam en circulair bouwen en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers is ons veel waard.

Voorbeelden
Onze maatschappelijke betrokkenheid proberen wij op veel verschillende manieren uit te dragen. De voorbeelden variëren van zaken die nauw verbonden zijn met ons werk als bouwonderneming, tot meer algemeen maatschappelijke verantwoordelijkheden. De basis is onze visie op klantgerichtheid en transparantie. Als werkgever dragen we de zorg voor de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze werknemers en klanten. Daarnaast proberen we medewerkers met minder kansen op de arbeidsmarkt in dienst te nemen. In dat licht zien we ook de sociale verhouding tussen werkgever en werknemer. Met onder andere de aanschaf van mountainbikes proberen we de gezondheid van onze medewerkers te bevorderen en te stimuleren.

Praktisch
In praktische zin richten we ons onder andere meer op bedrijfs- en bouwafval verminderen, het beheer van de afvalstromen en het scheiden van deze stromen. Wat ons wagenpark betreft, zetten we in op elektrisch rijden. Er liggen PV-panelen op het dak van ons kantoor en op de daken van de bedrijfshallen. We stimuleren lokaal en regionaal onderwijs voor de bouwsector en we zijn aangesloten bij Bouwend Nederland.

Maatschappelijk
In maatschappelijke zin geeft onze directie ook het goede voorbeeld. Behalve dat we als bedrijf veel lokale activiteiten en initiatieven sponsoren, staat onze directie ook op persoonlijke titel middenin de maatschappij: onder andere als voorzitter van kerkvoogdij van de Hersteld Hervormde Gemeente te Zuilichem, als lid van de Raad van Commissarissen Bouwmensen, als voorzitter van de bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam en als bestuurslid van Korfbalvereniging HKC. BMN De Klerk is méér dan een bouwbedrijf!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM