nieuws 25 juni 2020

Medewerker aan het woord: André

André van den Heuvel is behalve hoofd bedrijfsbureau ook mede-eigenaar bij BMN De Klerk. Hij is erg trots op het werk, en vooral ook op de manier hoe het werk gedaan wordt.

“Nog voordat ik als calculator begon, deed ik al vakantiewerk bij De Klerk. Vanuit mijn functie als calculator ben ik uitgegroeid tot hoofd bedrijfsbureau. Wij verzorgen de calculatie, de inkoop en de werkvoorbereiding voor de projecten. Eenvoudig gezegd: al het werk in het kader van een bouwproject wat op kantoor gedaan moet worden.”

“Trots op hoe we het werk doen!”

Na het samengaan met BMN in 2016 werd André gevraagd aandeelhouder te worden. Hij stemde toe en maakt sindsdien deel uit van het managementteam: “Peter, Mathijs, Jos en ik vullen elkaar aan en we vormen naar mijn mening een goed team om het bedrijf aan te sturen. Met het managementteam proberen we het bedrijf te ontwikkelen en naar een hoger plan te tillen. We nemen met elkaar bedrijfsbrede beslissingen. Het mooie vind ik dat we ook meewerken: ik hou me op het bedrijfsbureau met mijn collega’s nog dagelijks bezig met calculatie en inkoop.”

“Met de klant bouwen, in plaats van voor de klant bouwen!”

André heeft een duidelijke mening over de bedrijfscultuur bij BMN De Klerk, die volgens hem onderscheidend is: “Ik denk dat wij erg open zijn naar onze klanten. Wij geven hen inzicht in hoe wij te werk gaan en hoe wij projecten begroten. Die openheid levert ons veel op. We staan bekend als een eerlijke partner, en we halen veel opdrachten binnen via de bouwteamconstructie. We worden direct benaderd door opdrachtgevers omdat ze in het verleden goede ervaringen met ons hebben opgedaan. Door deel uit te maken van een bouwteam is onze betrokkenheid bij projecten groter. We kunnen ervaringen delen en sturend optreden. Daardoor besparen we vaak geld voor onze klanten.”

“Niet op de voorgrond…”

“Ik ben trots op onze maatschappelijke betrokkenheid. We zijn betrokken bij Bouwend Nederland, bij de stichting Bouwmensen en er zijn meerdere voorbeelden van onze regionale betrokkenheid. En dan de trots op onze medewerkers: we hebben hartstikke goede mensen rondlopen, met een top mentaliteit. Zij zijn onze ambassadeurs!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM