nieuws 29 oktober 2020

Medewerker aan het woord: Gerard

Vooral de combinatie van verschillende taken en de afwisseling is wat Gerard van der Kuijl aantrekkelijk vindt in zijn werk bij BMN De Klerk. Gerard werkt al bijna dertien jaar als calculator/werkvoorbereider bij ons. In deze blog vertelt hij over zijn werk!

“Als calculator en werkvoorbereider ben ik in eerste instantie verantwoordelijk voor de begroting van een project. Wanneer het project eenmaal is aangenomen, begint mijn werk als voorbereider: ik controleer de tekeningen van de onderaannemers, verzorg de inkoop en ik heb veel contact met de opdrachtgever, de architect en de onderaannemers. Je kan me wel de spil van het project noemen!”

Verdeling
“We vormen met vier man de afdeling calculatie/werkvoorbereiding. Normaal gesproken werken we met één persoon aan een project, maar meestal zijn we wel met meerdere projecten tegelijkertijd bezig. Om het overzichtelijk te houden, probeer ik een duidelijke verdeling te maken in mijn werkzaamheden. Als streven heb ik bijvoorbeeld om ’s ochtends aan de calculatie te werken, zodat ik me ’s middags kan richten op de voorbereiding of de inkoop.”

Combinatie
“Wat mijn werk bij BMN De Klerk zo aantrekkelijk maakt, is de combinatie van de verschillende functies! Eerder heb ik elders als calculator, werkvoorbereider en inkoper gewerkt, maar ik heb bewust de uitdaging bij BMN De Klerk gezocht op calculatie te combineren met voorbereiding, inkoop en nacalculatie. Die afwisseling maakt mijn werk uitdagend en interessant!

Energie
“We werken met een redelijk jong team en we vullen elkaar aan waar het kan. Door kennis te delen en als team te werken, vinden we ook de beste oplossingen. Als teamplayer vind ik transparantie naar de opdrachtgevers en alle andere betrokkenen bij een project ook erg belangrijk. Bovendien krijg ik energie van samenwerken!”

Sfeer
“De sfeer met mijn collega’s is goed. We hebben zeker geen ‘negen tot vijf mentaliteit’, maar een dolletje op zijn tijd moet natuurlijk ook kunnen! Ik ga met een glimlach naar mijn werk: het is bijna mijn hobby! Bijna: de balans tussen werk en privé moet duidelijk zijn. Ik ben al bijna achttien jaar getrouwd met Janita en we hebben twee zoons, van twaalf jaar oud en van veertien jaar oud. We wonen in Sleeuwijk.”

Hobby
“Mijn echte grote hobby’s zijn tennissen en wielrennen. Dat probeer ik twee of drie keer per week te doen! Met ongeveer twintig man hebben we een fietsgroepsapp, waardoor we vaak met een groepje een fietstocht maken na het werk en in het weekend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM