nieuws 26 november 2020

Medewerker aan het woord: Harm

Harm van der Zouwen is vijfendertig jaar oud, komt uit Werkendam en is timmerman. Hij werkt al sinds 2001 bij BMN De Klerk en hij geniet van de veelzijdigheid en van de vrijheid van zijn baan. In deze blog vertelt hij er meer over.

“Voordat ik timmerman werd, deed ik vakantiewerk bij De Klerk in Werkendam. Dat was makkelijk, want ik ben geboren en getogen in dit dorp. Dat werk en de sfeer in het bedrijf beviel zo goed, dat ik een opleiding tot timmerman ben gaan volgen. Dat betekende dat ik vier dagen in de week aan de slag ging bij De Klerk en één dag in de week op school lessen volgde.”

Veelzijdig
“Het is heel erg veelzijdig werk. Doorgaans ben ik alleen op een werk, heel soms werken we met twee timmermannen aan een project. Het zijn vaak de grotere projecten waar ik aan werk. Die duren als snel minimaal een half jaar. Ik ben er dan ook van de fundering tot en met het dak bij betrokken, van start bouw tot en met oplevering. Tijdens dit bouwproces met allerlei werkzaamheden: betonwerk, aftimmerwerk, noem maar op!”

Uitbesteden
“We besteden veel werk uit aan onderaannemers en leveranciers. Daarom bestaat een deel van mijn werk uit het aansturen van de onderaannemer. Daarnaast heb ik dan ook mijn eigen werk te doen. Het bevalt me heel goed! Ik heb alle vrijheid, maar met vragen kan ik altijd terecht bij de projectleiders en bij de werkvoorbereiding.”

Kennis
“Ik ben eigenlijk altijd op een werk, alleen bij hoge uitzondering ben ik op de zaak in Hardinxveld-Giessendam: om materiaal op te halen bijvoorbeeld. Op dit moment heb ik een leerling bij me en is hij mijn werkmaat. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen op jonge, enthousiaste collega’s.”

Gezin
“In mijn vrije tijd ben ik in de weer met hout. Maar het liefste ga ik met mij gezin op pad. Ik ben getrouwd met Jessica en we hebben twee zoons: één van drie jaar en één van vijf maanden oud. En ik vind het leuk om met vrienden af te spreken!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM