nieuws 24 maart 2022

Nieuw kantoor en bedrijfshal voor Logisticon

We hebben hard gewerkt aan de nieuwbouw van het kantoor en de bedrijfshal van Logisticon. Bij alle vernieuwingen heeft Logisticon veel aandacht besteed aan, en geïnvesteerd in verduurzaming, zoals: warmtepompen, compleet gasloos en een grote uitbreiding van de zonnepaneel-installatie. Daarmee voldoen zij ruimschoots aan energielabel A. Dit sluit goed aan bij het duurzame karakter van de watermarkt waarin zij zich begeven. Ook zijn we bezig met de verbouwing van de bestaande bedrijfshal. Iets waar we heel trots op zijn en waar we graag meer over vertellen.

Nieuw kantoor
We zijn blij dat het nieuwe kantoor voor Logisticon, waar we de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt is opgeleverd. Het nieuwe kantoor is zelfs al in gebruik genomen door de medewerkers.  Dankzij het nieuwe kantoor hebben zij nu een betere werkplek. Op dit moment zijn we nog bezig met de laatste werkzaamheden rondom het gebouw en met het buitenterras aan de waterzijde. 

Nieuwe bedrijfshal 
De nieuwe bedrijfshal is ook al opgeleverd. Op dit moment is Logisticon bezig met het verhuizen van de bestaande bedrijfshal naar de nieuwe bedrijfshal. Wanneer de bestaande bedrijfshal leeg is gaan we hier ook aan de slag.

Opfrissen bestaande bedrijfshal 
In de bestaande bedrijfshal worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: de vervuilde betonvloer wordt geheel opgeschuurd, gepolijst en water- en vuil afstotend gemaakt, de plafonds en alle wanden worden schoongemaakt, de roldeuren in de gevel worden vervangen door beter geïsoleerde overheaddeuren, de verdiepingsvloeren worden weggehaald, deuropeningen worden dichtgemetseld en op andere plaatsen worden weer nieuwe wanden geplaatst. Als laatste wordt ook het installatiewerk aangepast naar de eisen van deze tijd. Ten behoeve van het onderhoud van de bestaande daken zijn de nodige voorzieningen getroffen.  

Werkplaatskantoor 
Het bestaande werkplaatskantoor is gesloopt en daarvoor in de plaats is een nieuw en groter werkplaatskantoor gemaakt, met uitzicht op de bestaande- en de nieuwe bedrijfshal.

Zelf bouwen
Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelt Logisticon Water Treatment geheel in eigen fabriek kwalitatief hoogstaande waterzuiveringsinstallaties. Deze worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd voor vele toepassingen, zoals drinkwaterbereiding, proceswaterbehandeling, afvalwaterzuivering, grond-, oppervlaktewaterzuivering en waterhergebruik. Zelf bouwen waarborgt kwaliteit en betekent flexibiliteit. Dit zijn naast de uitgebreide (operationele) kennis, flexibel in te zetten verhuurvloot, een gedreven team van water professionals en een uitstekende serviceorganisatie, de voornaamste redenen waarom klanten voor Logisticon kiezen. Zie voor meer informatie: www.logisticon.com.

Overleg en flexibiliteit
Deze werkzaamheden in het hart van het bedrijf vragen veel afstemming, overleg en flexibiliteit om alle werkzaamheden door Logisticon en BMN De Klerk op een goede manier gezamenlijk uit te voeren. We vertrouwen erop dat de nog lopende werkzaamheden door de goede samenwerking tussen beide partijen kan worden voortgezet. Wordt vervolgd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM