nieuws 22 oktober 2020

Nieuwbouw én showroom voor Bystronic

In opdracht van Stout Beheer hebben wij in Meerkerk het nieuwe bedrijfspand voor Bystronic gebouwd. Het pand is inmiddels in gebruik genomen en nu staan we op het punt om ook de multifunctionele showroom op te leveren. Marco de Jong, managing director van Bystronic Benelux, vertelt over de prettige samenwerking.

Bystronic is van oorsprong een Zwitsers bedrijf en is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige oplossingen voor de metaalplaatbewerking. Marco de Jong: “Wij zijn vanuit Hardinxveld-Giessendam hier naar Meerkerk verhuisd omdat we toe waren aan een nieuwe, vooraanstaande en representatieve locatie. We zijn heel gelukkig met dit herkenbare pand, langs de snelweg!”

Gasloos
“Als eindgebruiker van het pand zijn we vanaf het begin in 2017 nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling. Het eerste voorstel van Muller Ontwerp en Advies was meteen raak! Vervolgens hebben we in zeer goed overleg samengewerkt met de mensen van BMN De Klerk. Onze wensen op het gebied van ruimte zijn goed overgenomen en ook de ‘groene gedachte’ is volledig tot zijn recht gekomen: we zijn gasloos, er liggen zonnepanelen op het dak en we maken gebruik van een klimaat-pomp!”

Markant
“We zijn erg tevreden met het opvallende en markante gebouw! De details zijn soepel ingevuld en BMN De Klerk heeft volgens planning opgeleverd. Nu realiseren zij voor ons ook nog een showroom: na enige twijfel constateerden we dat we behoefte hebben aan een ruimte waar we modellen uit alle onze segmenten kunnen tonen. In deze ruimte willen we ook trainingen geven met deze machines. In combinatie met onze speciale ruimte voor software scholing is dit van grote waarde voor onze opleiding-ambitie. Bovendien kunnen we onder ‘normale’ omstandigheden de showroom ook inzetten voor evenementen met klantengroepen!”

‘Laten zien wat we kunnen!’

“Aanvankelijk was de ruimte ingericht als parkeerplaats, maar toen onze wens voor een showroom concreet werd, was deze oplossing vrij eenvoudig. En ook bij de realisatie van de showroom was de samenwerking met BMN De Klerk prima!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM