nieuws 1 juli 2021

Lokaal project met lokale partners

Dit keer aandacht voor een lokaal project. ‘Lokaal’ als ‘in de buurt’, en ‘lokaal’ als een samenwerking van veelal lokale partijen! Het gaat om de nieuwbouw van een woning aan de Rivierdijk in Boven-Hardinxveld, op het voormalig terrein van Ritmeester bij de Watertoren.

Op het voormalige terrein van tuincentrum Koos Ritmeester, naast de watertoren, liggen drie kavels van ongeveer veertienhonderd vierkante meter. Het is een groene omgeving, met veel water. We bouwen daar een vrijstaande woning van één bouwlaag. De maximale bouwhoogte bedraagt vier meter.

Traditionele bouwmethode
Muller Ontwerp & Advies heeft het ontwerp voor de levensloopbestendige woning gemaakt. Voor de uitvoering werken we samen met lokale onderaannemers en leveranciers. We zijn in week 24 van start gegaan met de bouwwerkzaamheden. Daarbij hanteren we de traditionele bouwmethode. Er wordt gewerkt met stalen buispalen, een betonnen gewapende fundering, geïsoleerde kanaalplaatvloer. Het binnenblad bestaat uit kalkzandsteen, met cellenbeton dakplaten. De gevel wordt afgewerkt met het StoTherm Classic gevelsysteem. Op het kalkzandsteen binnenblad wordt een Sto-EPS isolatieplaat bevestigd. Na het aanbrengen van de mortel-weefsellaag op deze isolatie wordt als eindafwerking een sierpleister aangebracht welke voorzien wordt van een toplaag in kleur. De woning wordt volgens de BENG-normen gebouwd.

De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van 2021.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM