nieuws 1 september 2022

Acht nieuwe laadpunten voor verduurzaming wagenpark

In het kader van onze verduurzamingsstrategie, kiezen wij waar mogelijk voor elektrisch aangedreven voertuigen. Ons uitdijende elektrische en hybride wagenpark moet natuurlijk wel van voldoende energie worden voorzien!

Daarom hebben wij onze partner A+R Elektrotechniek uit Hardinxveld-Giessendam gevraagd acht nieuwe elektrische oplaadpunten te installeren.

Duurzaam 
Elektrisch rijden is een van de maatregelen om de uitstoot van onze bedrijfsvoering te verminderen. Hiermee werken we aan de gestelde reductiedoelstelling van 50% minder uitstoot in 2030 ten opzichte van 2020. Ontdek meer over onze groene ambities in het artikel over de CO2-prestatieladder.

Forse uitbreiding
Naast de al eerder gerealiseerde vijf laadpunten, is dit een forse uitbreiding van onze laadmogelijkheden! De laadpunten maken gebruik van zonne-energie, afkomstig van de PV-panelen op de daken van ons kantoor en van de bedrijfshallen.

Licht en duurzaam
De Alfen Eve Single S-line laadstations bieden de voordelen van slim laden en zijn uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing. Daardoor zijn de laadpunten licht van gewicht én duurzaam. Wij kunnen als gebruikers de laadgegevens via elk internet-verbonden apparaat inzien.

 Met deze ontwikkeling kunnen we nog meer van onze medewerkers elektrisch de weg op sturen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM