nieuws 12 november 2020

Maak kennis met onze buren; Zwets Industrievloeren

Zwets Industrievloeren is een echt familiebedrijf. Cees Zwets heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring met bedrijfsvloeren en heeft vele miljoenen vierkante meters vloer verkocht en uitgevoerd. Zijn kinderen Nadine en Christian kregen het vak aan met de paplepel ingegoten en zijn op eigen verzoek van jongs af klaargestoomd om het stokje van hun vader 
over te nemen.

“Op initiatief van de Betonmortelcentrale Gorkum brachten we met betonbouw gerelateerde bedrijven uit de regio in 2014 een bezoek aan de cementfabriek van ENCI in Maastricht. Tijdens de bustocht richting Maastricht raakten wij  aan de praat met Mathijs de Boon en Peter Huizer van BMN De Klerk. Dat was een leuk gesprek en het onderwerp kwam al snel op wat we als bedrijven voor elkaar konden betekenen. Wij storten betonvloeren, die we vervolgens monoliet afwerken: we polijsten de grove betonvloer met vlindermachines tot gladde en strakke bedrijfsvloeren. In 2015 hebben we het eerste project in samenwerking met BMN De Klerk uitgevoerd!”

Flexibel
“In 2014 waren we met het bedrijf nog in Meerkerk gevestigd, maar daar groeiden we uit ons jasje. BMN De Klerk heeft naast hun eigen vestiging in Hardinxveld-Giessendam ons nieuwe bedrijfspand gebouwd, waardoor we al sinds december 2015 buren zijn!” Cees vervolgt: “Sindsdien hebben we een hechte samenwerking. Op basis van onze concurrerende prijzen en de kwaliteit die we leveren komt BMN De Klerk met vaste regelmaat weer bij ons terecht. We streven dan ook dezelfde waarden na: “kwaliteit, meedenken en flexibiliteit!” Uiteraard houden ze ons scherp door ook af en toe ook een andere partij het werk te gunnen, wat we dan ook respecteren.

Piekperiodes
“Wij kunnen op twee momenten tijdens een bouwproject worden ingeschakeld. 
In het begin, wanneer de volgorde van het project ‘fundering-vloer-staalconstructie plaatsen’ is, en we de vloer in de open lucht storten. Of meer richting het einde van een project, wanneer het pand wind- en waterdicht is en op dat moment in de planning de betonvloer wordt gestort. Wij werken met ongeveer dertig vaste mensen. In de piekperiodes komen daar nog eens zo’n twintig vaste inleenkrachten (ZZP’ers) bij. Onze piek in de uitvoering is van “mei tot en met augustus en van half oktober tot het einde van het jaar.”

Opvolging
“Al snel hebben Nadine en Christian het stokje van mij over te genomen. Zij zijn op eigen initiatief in de zaak komen werken en hebben tijdens mijn ziekte periode in 2016  laten zien het bedrijf zelfstandig te kunnen leiden”. Als goede buur heeft Peter Huizer mijn dochter Nadine en zoon Christian in deze periode met raad en daad  bijgestaan. De aandelen zijn inmiddels aan  hen overgedragen en ik doe binnenkort een stapje terug: “Ik blijf hen als adviseur op de achtergrond ondersteunen”.

Samenwerking
“De samenwerking met BMN De Klerk bevalt erg goed! We hanteren directe, korte lijnen en we werken op basis van gelijkwaardigheid. Wij zijn daar zeer tevreden over. En met deze manier van samenwerken houden we de werkgelegenheid binnen ons dorp!”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

BMN De Klerk 
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties!

Bezoek ook

© BMN De Klerk  |  Ontwerp & realisatie: MM